Samsung Galaxy S6 Active ar putea fi cel mai rezistent telefon

Samsung Galaxy S6 Active ar putea fi cel mai rezistent telefon

Dacă nu aveţi grijă foarte mare de telefonul vostru, dar vă doriţi un aparat cu specificaţii premium, vă puteţi orienta către achiziţia unui

Deşi Galaxy S5 a fost un smartphone destul de rezistent la apă şi praf, nu acelaşi lucru este valabil în cazul recent lansatului Galaxy S6. Din acest motiv, cei de la Samsung lucrează intens la o versiune imună la şocuri şi intemperii. Aceasta din urmă va purta numele de Galaxy S6 Active şi se pare că ar putea fi lansată în viitorul apropiat.

Cu doar câteva zile sau săptămâni până la lansarea oficială a Galaxy S6 Active, numărul zvonurilor pe marginea acestui aparat se înteţesc. Cele mai recente detalii despre acea lansare au fost publicate online de @, un internaut ale cărui supoziţii s-au dovedit în mare parte a fi adevărate în trecut. Acesta a revenit în activitate pe Twitter după o pauză de aproximativ un an. Astfel, aflăm că dispozitivul ilustrat mai sus are mari şanse să fie disponibil, cel puţin iniţial, în mod exclusiv, doar în oferta celor de la AT&T.

galaxy s6 active gs6-active-white-sides

Noul telefon ar putea fi lansat în trei variante de culoare: negru, alb camuflaj şi albastru camuflaj. La capitolul construcţie, acesta nu va avea nici un cititor de amprentă, iar pe margini se va rezuma la trei butoane hardware. În rest, configuraţia hardware va fi identică cu a modelului original de Galaxy S6. Panoul folosit va avea o diagonală de 5,1 inci şi o rezoluţie nativă Quad HD. În ceea ce priveşte puterea de procesare, aceasta este asigurată de o combinaţie dintre un Samsung Exynos 7420 şi 3GB de memorie RAM. Bateria de 3.600 mAh va fi responsabilă de autonomie. Nu este exclus să vedem în această ecuaţie un slot de carduri microSD, dar această particularitate nu este sigură.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: