HTC Hima, nu HTC One M9, va fi următorul vârf de gamă al taiwanezilor

HTC Hima, nu HTC One M9, va fi următorul vârf de gamă al taiwanezilor

După câteva zvonuri legate de un posibil HTC One M9, se pare că următorul vârf de gamă al taiwanezilor este aproape gata şi va purta numele de HTC Hima.htc one m8-plus HTC Hima

Populara serie de aparate One a readus HTC pe harta telefoanelor premium, indiferent dacă vorbim de primul model, One M7 sau cel de al doilea, One M8. Din păcate, următorul gadget din serie nu se va mai ascunde în spatele aceleași sigle sau al aceluiaşi design. Cu alte cuvinte, nu va exista un

Următorul va purta numele de HTC Hima şi va fi promovat folosindu-se reclame semi agresive, anti-concurenţă. Informaţia a fost postată zilele trecute pe Twitter prin intermediul profilului dedicat exclusiv zvonurilor, @upleaks, înlocuitorul de drept al defunctului @evleaks. Momentan, telefonul se află într-o perioadă de testare, fiind utilizat doar în laboratoarele de cercetare ale diverşilor operatori de telefonie americani. Sub forma unui produs de serie, Hima ar urma să aibă parte de o lansare abia la mijlocul lunii martie 2015. Nu este exclus ca primele relaţii despre noul gadget în variantă finală să fie făcute publice la MWC 2015 în Barcelona – Mobile World Congress.

Ca şi supoziţii pe marginea acestui subiect, ar trebuie să ne aşteptăm la un display cu diagonala de 5 inci, un Snapdragon 810, 3GB RAM şi o baterie de aproximativ 2500 mAh. Camerele Ultrapixel vor fi înlocuite cu un senzor de 20,7 megapixeli  pentru spatele telefonului şi 13 megapixeli pentru partea frontală.

Încercând să se adreseze şi segmentului de piaţă mainstream, în aceeaşi perioadă, cei de la HTC vor anunţa HTC Hima Ace, mult mai ieftin şi cu o configuraţie semnificativ mai slabă. Acesta din urmă va fi dedicat în principal pieţei din China, motiv pentru care va ascunde pe margine sloturi pentru dual SIM. Nu rămâne decât să mai aşteptăm primele indicii pe marginea noului Hima direct de la HTC.

Citește și: