Poate cel mai bun telefon „de buget” în 2015: Motorola Moto G, în imagini neoficiale

Poate cel mai bun telefon „de buget” în 2015: Motorola Moto G, în imagini neoficiale

Motorola a avut un dispozitive foarte bune în 2013 și 2014, remarcându-se Moto X și Moto G, cel din urmă fiind poate cel mai bun telefon pentru bugete reduse. Acum, în 2015, se pregătește un nou Moto G și arată foarte bine din primele imagini neoficiale.

Motorola a ajuns la Lenovo, după ce a cumpărat cu câteva miliarde de dolari Motorola Mobility de la Google, iar noile telefoane vor fi lansate sub comanda chinezilor. Dacă în 2014 lăudam Moto X a doua generație și Moto G s-a regăsit constant pe lista celor mai bune telefoane „de buget”, așteptările sunt mari pentru anul acesta.

Una dintre reușitele Motorola a fost că a actualizat rapid dispozitivele. Totodată, sistemul de operare a fost prea puțin modificat față de versiunea de la Google. Numele de cod al Moto G (2015) este Osprey. Este mai mare decât primul Moto X, dar se poate încadra încă în categoria telefoanelor și nu a phablet-urilor. Cel mai probabil, noua serie de dispozitive – Moto G, Moto E și Moto X – va fi lansată în septembrie, scrie TechnoBuffalo.

Motorola Moto G (2015) va avea un ecran de 5 inci la rezoluție HD, un procesor Qualcomm Snapdragon 410 și 1GB de memorie RAM. De asemenea, va beneficia de o cameră de 13 megapixeli, cu una frontală de 5 megapixeli, 8GB spațiu de stocare și conectivitate 4G/LTE.

Citește și: