Noul Motorola Moto X va fi securizat prin scanarea amprentei

Noul Motorola Moto X va fi securizat prin scanarea amprentei
Răzvan Băltărețu
Răzvan Băltărețu
15:25 10.06.2015

Motorola a reușit cu ultimele două modele de Moto X să creeze o impresie plăcută, dar urmează al treilea și este decisiv. Zvonurile ne arată ce dotări se pregătesc pentru acesta. 

Motorola Moto X din 2015 este primul flagship pe care compania îl va lansa sub comanda Lenovo. Odată cu Android M, Google introduce suportul pentru cititoare de amprente în sistemul de operare și se pare că Motorola va profita de asta. Și Moto X din 2014 trebuia să aibă un cititor de amprente, dar pentru că n-au reușit să aibă un senzor la fel de bun ca cel de pe iPhone au renunțat.

Moto X (2015) apare în noi imagini neoficiale și ar fi confirmat scannerul de amprente, pe lângă dotările din urmă cu o săptămână. Atunci, am aflat că Motorola va pune pe acest model un procesor Qualcomm, cel mai probabil cu opt nuclee, 3GB de memorie RAM și un ecran QuadHD de 5,6 inci. Lansarea propriu-zisă este așteptată în toamnă, cum s-a întâmplat și în urmă cu un an.

 

Dacă Motorola a introdus pe Moto X din 2014 încărcare rapidă, acum se pare că introduce încărcarea wireless, dar detaliile sunt puține în acest sens. Anul trecut, pe când Motorola Mobility era o companie a Google, pe infrastructura lui Moto X a fost creat Nexus 6. Pentru 2015 se zvonește despre un Nexus mini creat de Motorola, iar de unul mai mare pe care să-l producă LG sau Huawei. Vom afla mai multe însă în lunile următoare.

Motorola Moto X versiunea pentru 2015

Dacă vrei însă un Moto X din 2014, consultă review-ul nostru despre el. “Sunt puține telefoane notabile lansate în 2014, care chiar să livreze fie factorul WOW, fie acel plus de utilitate: Galaxy Note Edge, LG G3, OnePlus One și Moto X (2014). Motorola, dacă merge pe aceeași linie și în 2015 sub comanda Lenovo, se ridică spre podiumul pe care cândva a stat. A redebutat bine cu Moto X în 2013, și-a rezolvat problemele cu Moto X de anul trecut, iar în această toamnă ar trebui să vedem un flagship care să ne dea pe spate. Ar trebui” – continuarea este aici.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI