Poartă energia cu tine: 5 baterii externe pentru autonomie mare

Poartă energia cu tine: 5 baterii externe pentru autonomie mare

Autonomia redusă a acumulatorilor face ca bateriile externe să fie foarte utile în diverse situații. Oferta producătorilor e destul de mare, astfel încât găsirea uneia potrivită pentru gadgetul tău să nu reprezinte o misiune dificilă.

Bateria portabilă de la Celly are o capacitate de încărcare de 7.200 mAh, este prevăzută cu doua porturi USB, are cablu microUSB inclus în pachet și este construită dintr-un material suficient de rezistent la zgârieturi. Acest model poate fi achiziționat de aici.

baterie-celly

Bateria externă de la Ferrari are o capacitate de 2.500 mAh, are design subțire și este prevăzută cu două porturi USB, ceea ce îți dă posibilitatea să încarci două dispozitive în același timp. Bateria este prevăzută cu cablu microUSB și poate fi găsită aici.

baterie-ferrari

Tot de la Ferrari este disponibilă și o baterie similară celei de mai sus, dar cu o capacitate de 5.000 de mAh. Aceasta poate fi cumpărată de aici.

ferrari baterie externa

Bateria externă Mophie de 5.000 mAh încarcă dispozitivul mobil cu o viteză mult mai mare decât încărcătoarele tipice de smartphone. Acesta e și unul dintre motivele pentru care producătorul s-a lăudat cu produsul său printr-o reclamă interesantă difuzată în timpul Super Bowl 2015. O tabletă se încarcă complet în mai puțin de 6 ore. O găsiți aici.mophie

Cei de la Xiaomi s-au impus pe piață prin crearea de telefoane bune la prețuri mici. Și-au propus să se extindă în zona de accesorii și au creat o baterie externă cu autonomie de 16.000 mAh, care îți permite să încarci două dispozitive în același timp. Poate fi găsită aici.

xiaomi baterie externa

 

Andrada Bonea
Articol scris de
Andrada Bonea
Comentarii
Andrada Bonea
16:37 / 02.04.2015