02 feb. 2015 | 04:48

Mophie demonstrează legătura dintre sfârşitul lumii şi un telefon fără baterie [VIDEO]

ACTUALITATE
Mophie demonstrează legătura dintre sfârşitul lumii şi un telefon fără baterie [VIDEO]

Într-una dintre cele mai scumpe reclame de anul acesta, , creatorul de baterii suplimentare, demonstrează legătura dintre sfârşitul lumii şi un telefon descărcat.

Ca în fiecare an, pauza dintre reprize a faimosului Super Bowl de anul acesta a fost încărcată de câteva reclame foarte scumpe, unele amuzante, unele dramatice, iar unele un pic ciudate.

Într-o categorie pe care v-o alegeţi voi, intră şi noul clip de promovare al celor de la Mophie intitulat All-Powerless. Dacă nu aţi mai auzit de Mophie, acesta este cel mai popular brand la nivel global ce se ocupă cu realizarea de pentru telefoane sub formă de carcase. Iniţial, s-au preocupat doar cu realizarea de accesorii de iPhone, dar acum oferă dispozitive similare pentru smartphone-uri Samsung sau HTC.

În reclama de 60 de secunde de mai jos, ideea de bază este una, pe cât de simplă, pe atât de dramatic exprimată. Practic, vorbim de sfârşitul lumii într-un mod foarte similar cu cel imaginat de majoritatea filmelor cu bugete generoase de la Hollywood. Diferenţa este că, spre deosebire de filmele de lung metraj apocaliptice, de această dată, principalul vinovat pentru situaţia dezastruoasă este telefonul lui Dumnezeu rămas fără baterie. Cu alte cuvinte, dacă Atotputernicul ar fi avut o carcasă Mophie, ne-ar fi putut soluţiona toate problemele.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele