Play România este jocul care te va duce prin toate locurile frumoase din țara noastră

Play România este jocul care te va duce prin toate locurile frumoase din țara noastră
13:17 12.02.2015

Play România este un nou joc care vă va duce prin cele mai frumoase locuri din țară, ajutând astfel la promovarea turismului.

„Eu sunt Mihai și te invit să participi la lansarea primului joc video de promovare turistică din Romania. Voi fi ghidul și prietenul tău într-o călătorie fantastică în cele mai frumoase locuri din țara noastră”. După cum scriu cei de la Adevărul, așa își face intrarea în scenă cel care vă va fi ghid (și, aparent, prieten) pe parcursul călătoriei prin țara noastră. Veți avea astfel ocazia să vedeți unele dintre cele mai frumoase orașe, sate și muzee pe care le are de oferit țara noastră, veți putea admira peisaje și veți putea cânta și dansa. Inițiativa acestui joc aparține Asociației Celor mai Frumoase Sate din România.

romania joc 3d turism Romania 3d 1

Printre orașele și satele care au fost incluse până acum se numără Timişoara, Arad, Oradea, Bucureşti, Draguş şi la Vama Veche. De asemenea, veți putea admira frumusețile care se găsesc în Delta Dunării. Conform Adevărul, în timpul călătoriilor prin România, veți avea de colecționat comori, dar și vieți care vă vor ajuta să explorați în continuare.

Pentru moment, Sunt disponibile doar câteva demo-uri care vizează orașele, satele și zonele menționate mai sus. Pentru o reproducere cât mai exactă, dezvoltatorii jocului au lucrat împreună cu centrele de informare turistică locale. Astfel, au putut include tot ceea ce ar fi de interes pentru turiștii de rând. Jocul va fi lansat în data de 14 februarie la Muzeul Satului din București.

romania joc 3d turism Romania 3d play romania 2

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: