Top 7 cele mai bune telefoane dual-sim sub 600 de lei

Top 7 cele mai bune telefoane dual-sim sub 600 de lei

Alege din lista cu  cele mai bune telefoane dual-sim sub 600 de lei  smartphone-ul pe care o să îl folosești pentru numărul personal și cel de la muncă, simultan.

De la apariția telefoanelor cu dual-sim, o mulțime de oameni au fost fericiți că pot să primească apelurile de pe numărul personal și cel de la muncă pe același telefon.

Dacă te gândești să achiziționezi un astfel de telefon în viitorul apropiat, ai o listă întreagă cu cele mai bune telefoane dual-sim sub 600 de lei care te poate ajuta să te decizi mult mai ușor.

Cele mai bune telefoane dual-sim sub 600 de lei: Allview V1 Viper i

Producătorii de telefoane Allview au o gamă largă de smartphone-uri cu dual-sim, însă modelul Viper V1 este unul dintre cele mai performante. Este un telefon cu conectivitate 4G integrată și cu un display de 4,7 inch. Procesorul cu patru nuclee, de 1.3 GHz, 8GB memorie internă pentru a stoca fotografiile si filmările pe care le faceți cu camera sa de 5 MB.

Oferta completă și prețul special pentru această perioadă le găsiți AICI.

Allview V1 Viper i cele mai bune telefoane dual-sim sub 600 de lei

Cele mai bune telefoane dual-sim sub 600 de lei: Samsung Galaxy Grand Neo Plus

Din familia telefoanelor Galaxy de la Samsung, modelul Grand Neo Plus este dotat cu funcția de dual-sim. Acest smartphone merită inclus între cele mai bune telefoane dual-sim sub 600 de lei pentru renumele producătorului, dar și pentru capacitățile sale: procesor Quad-Core 1,2 GHz, 1GB RAM și 8GB memorie internă, camera principală are o rezoluție de 5 MB, cea secundară 2MB. Bateria ține până la 8 ore în regim de convorbire. Diagonala telefonului are 5 inch.

Toate informațiile suplimentare și prețul le găsiți AICI.

Samsung Galaxy Grand Neo Plus cele mai bune telefoane dual-sim sub 600 de lei

Cele mai bune telefoane dual-sim sub 600 de lei: E-Boda Storm V50

Smarphone-ul de la E-Boda are un display cu diagonală de 5 inch, rezoluție 480×860, procesor Quad-Core 1.3 GHz și o memorie internă de 8 GB. Camera principală este de 8 MB, cea mai performantă din lista noastră cu cele mai bune telefoane dual-sim sub 600 de lei.

Găsiți AICI prețul telefonului.

E-Boda Storm V50 cele mai bune telefoane dual-sim sub 600 de lei

Cele mai bune telefoane dual-sim sub 600 de lei: Nokia 630 Lumia

Există chiar și Windows Phone cu dual-sim, la un preț foarte bun. Cu Nokia Lumia Smart Dual SIM poți activa apelurile în așteptare și redirecționarea apelurilor între două cartele.

Configurația telefonului este una cât se poate de bună: procesor Quad-Core 1.2 GHz, memorie internă 8GB, memorie RAM 512, o singură cameră foto cu rezoluție de 5MB. Își merită locul între cele mai bune telefoane dual-sim sub 600 de lei.

Toate detaliile despre el AICI.

Nokia 630 Lumia cele mai bune telefoane dual-sim sub 600 de lei

Cele mai bune telefoane dual-sim sub 600 de lei: Lenovo A536

Lenovo S536 este un smartphone cu display de 5 inch ce vine cu experiența Andorid 4.4 KitKat. Procesorul este unul rapid Quad-Core 1.3GHz, camera principală are 5 MP.

Vezi AICI oferta exactă a acestui produs.

Lenovo A536 cele mai bune telefoane dual-sim sub 600 de lei

Cele mai bune telefoane dual-sim sub 600 de lei: Samsung Galaxy Core 2

Telefonul Galaxy Core 2 are un procesor Quad-Core 1.2 GHz, camera principală are 5Mp, memorie RAM 750 MB și memorie internă 4 GB. Diagonala telefonului este de 4,5 inch. Prețul este unul foarte avantajos în raport cu calitatea smartphone-ului, unul din principalele motive pentru care merită să fie pe lista cu cele mai bune telefoane dual-sim sub 600 de lei.

Îl poți cumpăra de AICI.

http://www.emag.ro/telefon-mobil-samsung-galaxy-core-2-dual-sim-black-g355-black/pd/DGRTYMBBM/

Samsung Galaxy Core 2 cele mai bune telefoane dual-sim sub 600 de lei

Cele mai bune telefoane dual-sim sub 600 de lei: HTC Desire 310

HTC Desire e dotat cu un procesor Quad-Core puternic pentru o utilizare sporita, multitasking rapid, încarcă paginile web foarte ușor. Are o diagonală de 4,5 inch, o memorie internă de 4GB și rezistă în regim de așteptare până la 850 de ore.

Găsești AICI toate detaliile.

HTC Desire 310 Cele mai bune telefoane dual-sim sub 600 de lei

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: