Pipo C2 Smart este cel mai ieftin smartwatch și nu arată deloc rău

Pipo C2 Smart este cel mai ieftin smartwatch și nu arată deloc rău
12:42 06.03.2015

Marile companii s-au îmbulzit să lanseze ceasuri inteligente în ultima perioadă, dar toate au aceeași problemă: sunt costisitoare. Din fericire, cei care își doresc un ceas conectat au acum o alternativă ieftină cu Pipo C2 Smart. 

Smartwatch-urile cresc în popularitate pe zi ce trece și din ce în ce mai multă lume se gândește să-și achiziționeze un astfel de dispozitiv conectat. Piața va exploda din punct de vedere al vânzărilor, iar asta nu ar trebui să ne surprindă, având în vedere că și lansarea Apple Watch va avea loc în câteva zile.

Totuși, ce fac cei care vor un ceas inteligent, dar nu își permit să plătească pe el un salariu mediu pe economie?

pipo c2 2

Acum există o alternativă ieftină la smartwatch-urile marilor companii, iar ea se numește Pipo C2 Smart.

Ceasul inteligent Pipo C2 Smart are origini chinezești, dar funcționalități decente. Se conectează la smartphone-uri prin Bluetooth și afișează notificările direct de la încheietură. Îți permite să apelezi numere de telefon și să vorbești cu ajutorul difzuorului și microfonului integrate.

Cadranul este detașabil de curea, pentru ca aceasta să fie schimbată cu ușurință, și ceasul dispune și de un pedometru capabil să-ți măsoare activitatea fizică.

Deocamdată, Pipo C2 Smart va putea fi cumpărat numai din China, dar va fi disponibil la nivel global în curând, la un preț de numai 32 de dolari, adică în jur de 130 de lei.

pipo c2 3

loading...