Pescuitul nu a fost niciodată mai ușor: Cum o dronă poate fi mai utilă decât o undiță [VIDEO]

Un nou videoclip apărut recent pe internet ne arată cum o dronă te poate ajuta să prinzi pești la fel de bine precum o undiță.

Dronele au început să fie folosite de ceva timp în cadrul activităților vânătorești. Un nou videoclip ne arată că în cadrul pescuitului, o dronă poate fi cel puțin la fel de utilă precum o undiță. Întreg procesul nici nu putea fi mai simplu. ”Pescarul” atârnă un fir de dronă, iar în vârful acestuia se va plasa cârligul cu momeala.

În timpul videoclipului se poate vedea foarte clar cum drona este menținută pentru câteva minute deasupra apei, până când un pește a prins momeala. În astfel de situații, autonomia dronei ar putea fi o problemă, așa în anumite situații este nevoie și de noroc.

În momentul în care peștele a prins, drona este imediat ridicată, iar peștele, adus la mal. Acesta a fost eliberat ulterior.Folosirea dronelor în astfel de situații a fost criticată de către mulți, iar în statul Carolina de Nord din America se vorbea la un moment dat de interzicerea acestora. Puteți urmări întregul videoclipul filmat de cei de la RYOT mai jos.

18:40 10.03.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video