Dronele ajung pe scenă: Care este primul oraș din lume care va găzdui un circ pentru drone

Dronele ajung pe scenă: Care este primul oraș din lume care va găzdui un circ pentru drone

Primul circ pentru drone din lume își va face în curând debutul oficial în Olanda pe Amsterdam Arena și se anunță a fi un spectacol imens.

”Imaginația este începutul creației”. Acesta este citatul cu care începe trailer-ul spectacolului. Într-adevăr, se pare că cei care au venit cu ideea aceasta nu duc deloc lipsă de imaginație. Ei au creat astfel primul circ pentru drone, acesta urmând să-și facă debutul oficial pe Amsterdam Arena în viitorul apropiat.

Din trailer ne putem da seama de câteva lucruri foarte interesante. Dronele vor fi dotate cu câteva echipamente speciale care le vor permite să creeze un spectacol de lumini foarte frumos. De asemenea, acestea vor zbura deasupra spectatorilor, realizând un fel de ”balet”, dar și imitând bătălii. Conform CNET, nu vor lipsi nici laserele, iar publicul va avea ocazia să asiste la curse între dispozitivele zburătoare care se vor întrece pe parcursul unor circuite situate în partea superioară a stadionului celor de la Ajax Amsterdam.

Numerele de magie vor fi și ele prezente, iar în trailer și-a făcut apariția chiar și o dronă din filmul Oblivion care a scanat publicul într-un mod caracteristic. Nu se știe exact când va avea loc primul spectacol, însă pentru mai multe informații puteți accesa pagina oficială a evenimentului.

Citește și:
Etichete: