Oukitel K10000: nu ai mai văzut un smartphone cu o baterie atât de mare

Oukitel K10000: nu ai mai văzut un smartphone cu o baterie atât de mare

Se întâmplă rar ca cineva să reușească să mai iasă în evidență cu smartphone-uri inovative, dar Oukitel K10000 incorporează cel mai important superlativ absolut.

Din totdeauna am fost de părere că altfel reușești să promovezi un gadget în momentul în care în descrierea sa introduci câteva superlative absolute ușor de apreciat. Oricine înțelege farmecul din spatele celui mai subțire sau celui mai ușor smartphone și nu se poate spune același lucru despre un terminal cu N MHz, Ghz, Gbs, MPS. Din fericire, noul Oukitel K10000 intră în categoria produselor definte de superaltive absolute.

În imaginile alăturate puteți vedea în detaliu un smartphone care va reuși cu siguranță să vă remedieze problema autonomiei, ce a devenit constantă la smartphone-urile de orice fel. E suficient să aveți în vedere doar o singură valoare, 10.000 mAh. Atât de mare este valoarea acumulatorului din noul gadget chinezesc. Pentru comparație, un iPhone 6S ascunde un acumulator de 1715 mAh. Urmările sunt evidente, indiferent cât de aglomerată este o zi din viața voastră, nu veți rămâne fără baterie la telefon.

Disponibil global pentru precomandă, Oukitel K10000 mai are și alte câteva atuuri în mânecă, dintre care cel mai important ține de preț. Costă doar 240 de dolari pe website-ul companiei, dar dacă folosiți codul promo K10000, mai câștigați un discount de 40 de dolari. Procesul de livrare se va iniția pe 2 ianuarie. Specificațiile aparatului includ un panou HD 720p de 5,5 inci de tip IPS ce maschează un SoC quad core MediaTek MT6735 la 1GHz pe arhitectură ARM Cortex A53 ajutat de 2GB RAM pentru a face lucrurile să se învârtă în condiții optime. Camera principală este de 8 megapixeli, iar pentru selfie-uri există o cameră de 2 megapixeli. Memoria internă este de 16GB, dar ar fi bine să nu uităm că vorbim de un dual SIM, particularitate care va entuziasma cu siguranță persoanele care aleargă zilnic cu două telefoane în buzunar.

oukitel-k10000

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: