Cinci telefoane 4G accesibile pe care le poți precomanda acum

Cinci telefoane 4G accesibile pe care le poți precomanda acum

Telefoanele produse de chinezi în ultimii ani au devenit din ce în ce mai bune, chiar și noile telefoane 4G, remarcându-se prin raportul calitate/preț.

Companiile de telefoane chinezești au avut parte de performanțe din ce în ce mai mari bune în ultimii ani, introducând pe piață o serie de dispozitive cu specificații de top și prețuri accesibile. Două dintre cele mai bune, din acest punct de vedere, sunt Xiaomi și Huawei. În timp ce primul a reușit să devină în urmă cu câteva luni cel mai mare producător de telefoane mobile din China, cel de-al doilea a colaborat cu Google pentru lansarea noului Nexus 6P, considerat unul dintre cele mai bune telefoane Android în prezent.

Având în vedere calitatea din ce în ce mai bună a terminalelor chinezești, am alcătuit o listă cu cinci dintre modelele de telefoane 4G cu cel mai bun raport calitate/preț, pe care le puteți găsi acum.

Bluboo Xtouch 4G

Bluboo Xtouch 4G are un ecran Full HD de 5 inci, care ascunde un procesor pe 64 de biți octa-core MediaTek cu o frecvență de 1,3GHz. Acesta funcționează alături de 3GB RAM, capacitatea de stocare a datelor fiind de 32GB. De asemenea, avem parte de o cameră foto principală de 13 megapixeli, una secundară de 8 megapixeli și un acumulator de 3.050mAh. Telefonul poate fi cumpărat la un preț bun de AICI.

Bluboo Xtouch

Elephone M1

Elephone M1 este un exemplu de telefoane 4G cu un raport calitate-preț remarcabil, grație componentelor performante cumulate cu un preț extrem de accesibil. Procesorul este un quad-core MediaTek MTK6735 cu o frecvență de 1,3GHz, care funcționează alături de 2GB RAM. Astfel, telefonul are o cantitate suficientă de memorie pentru a rula orice joc de ultimă generație. Capacitatea de stocare a datelor este de 16GB, însă acestora li se mai pot adăuga până la 128GB prin intermediul slotului pentru carduri microSD.

Ecranul de 5,5 inci suportă o rezoluție HD, iar deasupra acestuia avem parte de un senzor frontal de 2 megapixeli. Pe spate, însă, au fost montat unul mult mai performant, de 13 megapixeli. Bateria are o capacitate de 2.780 mAh, iar Elephone M1 se găsește la un preț avantajos AICI.

Elephone M1

ASUS X550 32GB

Modelul X550 de la Asus demonstrează faptul că taiwanezii au îmbunătățit considerabil designul dispozitivelor în ultimii ani. Phablet-ul vine dotat cu yun display de 5,5 inci care suportă o rezoluție Full HD. Dedesubt, găsim un procesor octa-core pe 64 de biți Qualcomm Snapdragon tactat la 1,5GHz, 3GB RAM și 16GB pentru a vă stoca toate fișierele personale. Aveți, desigur, și un slot pentru carduri microSD, în cazul în care aveți nevoie de mai mult spațiu.

Senzorul principal al telefonului are 13 megapixeli, în timp ce senzorul secundar are nu mai puțin de 8 megapixeli. Cu o capacitate a bateriei de 3.030mAh, Asus X550 este disponibil la un preț bun AICI.

Dacă vă doriți, totuși, o capacitate de stocare mai mare, varianta Asus X550 de 32GB se găsește AICI.

Asus X550

Oukitel K6000

Penultimul terminal din lista noastră de telefoane 4G este Oukitel K6000, un dispozitiv cu un ecran HD cu o diagonală de 5,5 inci. Din punct de vedere al componentelor incluse, cel mai important lucru pe care îl putem menționa este bateria cu o capacitate de 6.000mAh. În rest, avem de-a face cu un procesor quad-core cu o frecvență de 1GHz, 2GB RAM și 16GB pentru stocarea datelor. De asemenea, camera foto principală este de 8 megapixeli, iar cea frontală, de 2 megapixeli.

Oukitel K6000 poate fi achiziționat la un preț bun de AICI.

Oukitel K6000

Inew U3

Modelul U3 al celor de la Inew beneficiază de un ecran de 4,5 inci care suportă o rezoluție de doar 854 x 480 de inci. Lista de specificații include un procesor MediaTek quad-core cu o frecvență de 1GHz, 1GB RAM și 8GB spațiu pentru datele personale. Camera foto principală este una de 5 megapixeli, în timp ce senzorul de pe față are doar 2 megapixeli. Bateria are o capacitate de doar 1.750 mAh, însă a rezoluția mică a ecranului vă garantează o autonomie suficient de bună chiar și în condiții de utilizare mare.

În cazul în care vă doriți propriul dispozitiv Inew U3, acesta poate fi cumpărat de AICI.

INEW U3

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI