Vei putea cumpăra OnePlus One fără invitație, dar numai într-o singură zi a săptămânii

Vei putea cumpăra OnePlus One fără invitație, dar numai într-o singură zi a săptămânii

Smartphone-ul OnePlus One a fost considerat de mulți cel mai bun smartphone al anului trecut. Totuși, până acum, nu mulți au reușit să pună mâna pe el.

Telefonul chinezesc OnePlus One, produs de startupul OnePlus, a putut fi achiziționat, cu foarte mici excepții, numai pe bază de invitație. Acest sistem exclusivist a contribuit considerabil la statutul de legendă al smartphone-ului, dar a creat și foarte multă frustrare printre persoanele care își doreau un dispozitiv cu dotări de top și preț scăzut.

Acum, la aproape un an după lansare, creatorii OnePlus One s-au decis să faciliteze accesul la ”minune”. Mai exact, în fiecare zi de joi, doritorii vor putea comanda, fără invitație, smartphone-ul, direct de pe site-ul producătorilor.

Utilizatorii vor putea alege între modelul alb, cu spațiu de stocare de 16GB, sau cel negru, cu spațiu de 64GB. Versiunea cea mai ieftină costă 300 dolari, iar cea cu mai mult spațiu de stocare ajunge la 350 de dolari.

OnePlus One a fost numit de mulți un ”flagship killer”. Are un ecran de 5,5 inci full HD, folosește 3GB de memorie RAM cu 16 sau 64GB spațiu de stocare, camera de 13 megapixeli filmează 4K, full HD la 60 fps și HD la 120 fps și are un procesor Qualcomm Snapdragon 801 la 2,5GHz. Bateria este de 3.100 mAh, iar sistemul de operare este CyanogenMod 11s, o versiune modificată de Android KitKat.