OnePlus 2 este disponibil de Black Friday 2015 fără invitație

OnePlus 2 este disponibil de Black Friday 2015 fără invitație

OnePlus 2, unul dintre cele mai atractive smartphone-uri lansare în ultimul an, poate fi achiziționat fără invitație de Black Friday.

Dacă plecăm de la premisa că Black Friday, ziua reducerilor, a fost inventată de americani, atunci putem accepta varianta că, în mod real, abia vineri, pe 27 noiembrie va avea loc Black Friday 2015. Tradițional, respectiva ,,sărbătoare” este celebrată în ultima zi de vineri din luna noiembrie. Doar în România această zi a fost decalată cu o săptămână. Aceste detalii de context sunt menite să vă explice de ce veți vedea pe parcursul întregi săptămâni, pe diverse site-uri internaționale, detalii legate de oferte pentru Black Friday, în timp ce la noi abia a trecut marea zi a reducerilor.

Ca urmare, OnePlus, o companie care a devenit renumită internațional pentru că își comercializează dispozitivele doar prin intermediul unui sistem bazat pe invitații, a promis că de Black Friday nu veți avea nevoie de invitații. Mai mult decât atât, în loc de o singură zi, veți avea la dispoziție patru zile, între 27 și 30 noiembrie pentru a face comandă la un OnePlus 2.

Pentru că această ocazie destul de rară de a cumpăra un OnePlus 2 nu se reflectă în vreo reducere de preț de vreun fel, OnePlus a mai făcut câteva promisiuni. Prin intermediul unor postări pe Twitter, pe canalul oficial al companiei, pe lângă imaginea mai sus, s-a detaliat faptul că vom vedea discount-uri și la alte produse care fac parte din portofoliul companiei, precum periferice, cabluri, căști și nu numai.

Momentan nu avem nici o idee legată de amploarea reduceri și nici nu știm dacă în aceeași perioadă vom putea pune mâna pe un OnePlus X, cel mai accesibil smartphone lansat până acum de compania chineză. Nu putem decât să sperăm și să așteptăm până vineri pentru a obține răspunsuri la aceste întrebări.