17 oct. 2015 | 15:07

În curând nu vei mai avea nicio șansă să cumperi OnePlus 2

ACTUALITATE
În curând nu vei mai avea nicio șansă să cumperi OnePlus 2

OnePlus 2 este unul dintre cele mai apreciate smartphone-uri de anul acesta, din simplul fapt că are un preț foarte bun pentru specificațiile pe care le oferă. Totuși, acesta nu a ajuns la foarte multe persoane și pare că nici nu va ajunge în viitorul apropiat. 

Încă de la debutul de anul trecut, compania chinezească OnePlus a avut o strategie cel puțin ciudată, care i-a adus un spor de popularitate: telefonul putea fi cumpărat doar pe bază de invitații.

Nici anul acesta nu a fost diferit, modelul OnePlus 2 putând fi comandat abia după ce doritorii se înscriau pe o listă cu rezervări. Ei bine, acea listă urmează să se închidă, iar pe ea s-au înscris mai bine de cinci milioane de persoane.

Compania va trimite invitații către persoanele care sunt pe listă, va produce telefoanele după care va înceta acceptarea comenzilor. ”Cu toate că apreciem tot sprijinul oferit de voi, toate lucrurile trebuie să ajungă la un sfârșit, la un moment dat”, scrie Mike de la OnePlus pe unul dintre forumurile oficiale.

Dacă abia te-ai decis că ți-ai dori un astfel de telefon, trebuie să știi că te mai poți înscrie pe listă până joi, 22 octombrie.

În ciuda închiderii listei cu invitații, este posibil să mai vedem câteva campanii de o oră, în care oricine va putea comanda telefonul chiar dacă nu s-a înscris pe lista cu rezervări.

OnePlus 2 are un display de 5,5 inch full HD, un procesor Snapdragon 810, iar versiunea cu 64GB spațiu de stocare vine cu 4GB RAM. Puteți citi review-ul pentru OnePlus 2 aici.