OnePlus X cu carcasă ceramică are o dată de lansare oficială

OnePlus X cu carcasă ceramică are o dată de lansare oficială

Fanii smartphone-urilor în ediție limitată, se pot orienta în viitorul apropiat către varianta cu carcasă ceramică a OnePlus X.

Lansat de curând, OnePlus X nu este neapărat cel mai performant sau spectaculos smartphone din lume. Cu toate acestea, a fost așteptat cu sufletul la gură de fanii brandului prin prisma faptului că este cel mai ieftin OnePlus lansat vreodată și pentru că are o carcasă destul de specială. În plus, cu un pic de noroc, s-ar putea să puneți mâna și pe o ediție limitată a gadgetului.

oneplus-x-ceramic

În continuare, cei de la OnePlus nu au renunțat la sistemul de achiziție pe bază de invitații, deși au ajuns deja să livreze milioane de dispozitive pe întregul mapamond. Trecând peste frustrarea pe care o generează un astfel de sistem, beneficiile sale pentru producător sunt evidente, deoarece acesta poate avea o statistică mult mai clară legată de numărul de terminale pe care trebuie să le realizeze în următoarea perioadă pentru a compensa cererea.

Revenind la OnePlus X, noul smartphone al companiei chinezești a început deja să fie livrat către doritori într-o singură variantă, cu o carcasă din sticlă, deși inițial au fost anunțate două modele. Cea de a doua poartă numele OnePlus X Ceramic, iar în total vor fi produse doar 10.000 de bucăți, indiferent de cerere. Ca prețuri, din majoritatea țărilor europene îl veți putea achiziționa cu 369 de euro, în timp ce în Regatul Unit, același produs vă va costa 269 de lire strerline. Cei care ard de nerăbdare să pună mâna pe unul, dar locuiesc în Statele Unite sau Canada, nu vor avea această posibilitate. Singura variantă pentru ei este utilizarea canalelor neoficiale.

OnePlus X Ceramic va putea fi comandat începând cu 24 noiembrie, marți direct de pe website-ul producătorului. Anunțul pe marginea acestui subiect a fost făcu public pe Twitter însoțit de imaginea de mai jos.

Citește și: