Ochelarii Google Glass vor reveni, dar cu un design cu totul schimbat

Ochelarii Google Glass vor reveni, dar cu un design cu totul schimbat

Google a anunțat, de curând, că ochelarii Google Glass nu vor mai fi comercializați. Se pare însă că gigantul nu are de gând să renunțe de tot la ei.

Ochelarii Google Glass au fost priviți, la lansarea inițială, ca o adevărată revoluție. Totuși, în timp, aceștia au început să își arate minusurile și au apărut chiar și grupuri care au cerut interzicerea lor totală.

Însă cea mai mare problemă a acestui dispozitiv a fost mereu aspectul. O persoană cu Google Glass pe nas mereu sare în evidență, iar cei de la Google nu au reușit să rezolve această problemă nici cu a doua versiune, care se monta peste o pereche de ochelari obișnuiți.

Acum, proiectul va ajunge sub coordonarea lui Tony Fadell, creatorul termostatului inteligent Nest. Acesta va oferi un design cu totul și cu totul nou acestor ochelari.

Google Glass nu a fost niciodată comercializat publicului larg, ci a fost distribuit prin programul Glass Explorer, la prețul de 1.500 de dolari.

Următoarea dată când vom vedea ochelarii Google Glass, acești vor avea un aspect cu totul diferit și vor fi, cu adevărat, un produs pentru consumatorii obișnuiți.

Deocamdată nu se știu detalii privind lansarea noului gadget pe piață, dar putem presupune că va mai dura cel puțin doi ani până îi vom putea proba.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: