18 mai 2015 | 12:30

O variantă specială de NVIDIA Shield îți aduce 500GB de spaţiu

ACTUALITATE
O variantă specială de NVIDIA Shield îți aduce 500GB de spaţiu

Amatorii de gaming pe Android care îşi doresc o cantitate generoasă de spaţiu se poate orienta de acum către o variantă specială de

Cei de la NVIDIA au intrat în urmă cu câţiva ani în domeniul producţiei de hardware cu Android. Deşi respectivele gadgeturi nu reprezintă neapărat un succes de piaţă, acestea sunt preferate de gamerii care s-au obişnuit cu platforma Google.

După ce am văzut întâi o consolă portabilă NVIDIA Shield şi o tabletă , cei la NVIDIA au anunţat la începutul acestui an prima lor consolă de gaming menită să funcţioneze împreună cu un TV. NVIDIA Shield Android TV are un design futurist şi o configuraţie hardware performantă. Cu toate acestea, se pare că americanii au lansat fără prea multe surle şi trâmbiţe o variantă îmbunătăţită a aceluiaşi gadget. Aceasta nu are alt nume, în schimb ascunde la interior un hard disk de 500GB.

Ilustrată în imaginea de mai sus, noua consolă a fost vehiculată încă de acum o lună, dar cei de la NVIDIA s-au ambiţionat să nege existenţa ei ca un produs pentru consumatori, ci mai degrabă ca platformă de dezvoltare. Acum, acelaşi aparat a ajuns pe Amazon, confirmând că este vorba de un gadget ce poate fi achiziţionat de oricare dintre doritori. În contextul în care listarea produsului include imagini ce par a fi oficiale, este foarte puţin probabil ca totul să fie o glumă. Rămâne acum să vedem dacă vom vedea această versiune de NVIDIA Shield Android TV şi la alţi comercianţi online.

 

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele