Posesorii de Nvidia Shield se pot bucura în curând de Android 5.0 Lollipop

Posesorii de Nvidia Shield se pot bucura în curând de Android 5.0 Lollipop

După dispozitivele Nexus, Motorola și LG G3, Nvidia Shield este următorul dispozitiv care va primi update-ul pentru Android 5.0 Lollipop.

Nvidia Shield-Android 5.0 Lollipop

 

Nu era totuși de mirare ca un partener atât de apropiat de Google cum este Nvidia să primească rapid update-ul pentru Android 5.0 Lollipop pentru tableta sa și vestea bună este că va fi disponibil chiar de pe data de 18 noiembrie. Asta înseamnă mai puțin de o săptămână așa că putem fi entuziasmați începând de acum. Nu știu câte astfel de dispozitive se găsesc la noi în țară însă cu siguranță puținii norocoși vor zâmbi atunci când vor citi această informație.

Ca o mică recapitulare Nvidia Shield este o tabletă de 8 inci cu Android care deține un procesor Nvidia Tegra K1, probabil cel mai puternic procesor de pe o tabletă, destinat în principal activității de gaming. tableta are un ecran FullHD și două difuzoare frontale pentru o experiență cât mai bună în timpul gaming-ului sau vizionării de clipuri. Prețul de pornire al acesteia este de 300 de dolari, aproximativ 1200 Lei, bani pe care îi merită din plin. Avantajul ei este că poate fi împerecheată cu un controller dedicat și deține acces la Tegra Zone, magazinul de aplicații și jocuri dedicate al celor de la Nvidia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: