25 dec. 2015 | 12:36

Noul trailer pentru Deadpool este plin de acțiune, violență și glume ridicole

ENTERTAINMENT
Noul trailer pentru Deadpool este plin de acțiune, violență și glume ridicole

Deadpool, filmul care va debuta în cinematografe anul viitor, are parte de un trailer excepțional.

De curând, am avut ocazia de a citi un articol în care autorul își exprima îngrijorarea în legătură cu filmul Deadpool. Unul dintre motivele aceste îngrijorări era faptul că Deadpool nu va fi produs de Marvel. Pot să înțeleg într-o anumită măsură acest lucru. 20th Century Fox l-au mai introdus odată pe Deadpool în X-Men Origins: Wolverine. Și a fost un eșec. Mare de tot. Atât de mare încât studiourile au încercat să ne facă să uităm cât mai repede de includerea acestuia.

[related]

Dar din punctul meu de vedere, acesta nu este un motiv pentru a avea dubii în legătură cu următorul Deadpool. Mai ales după vizionarea ultimului trailer ”Red Band” al filmului. Cei de la 20th Century Fox par hotărâți să-și îndrepte greșeala din trecut, iar Deadpool se anunță unul dintre marile succese ale anului 2016. Noile trailere (atât cel standard, cât și cel ”Red Band”) sunt pline, după cum menționam în titlu, de multă violență, acțiune și glume ridicole.

Producătorii au ținut cont și de faptul că noul trailer debutează în ziua de Crăciun și au inclus o scenă extrem de amuzantă la început. După ce se recomandă drept ”Pool. Dead”, personajul principal este întrebat de ce poartă acel costum. Răspunsul lui? ”Este ziua de Crăciun și mă duc la cineva aflat pe lista mea de oameni neascultători”. Deadpool va apărea în cinematografe în data de 12 februarie 2016.