Deadpool primeste propriul joc

Deadpool primeste propriul joc

Deadpool, un celebru personaj al benzilor desenate Marvel, va primi anul viitor un joc dedicat numai lui. Aceasta nu este prima sa aparitie intr-un joc video, dupa ce a fost prezent in trecut in X-Men Legends 2, Marvel: Ultimate Alliance si mai recent in Marvel vs. Capcom 3.

Noul joc va aborda stilul „action” la persoana a treia, iar personalitatea acestui anti-erou va fi prezentata fara restrictii. Acesta va fi probabil cel mai violent joc in care apar personaje de benzi desenate de la aparitia lui The Punisher si pana in prezent. Nu numai actiunea violenta va tine acest joc departe de jucatorii mai mici, ci si limbajul foarte colorat. Toate aceste elemente ale jocului Deadpool sunt prezente in trailerul de anunt, pe care l-am atasat mai jos.

Titlul este dezvoltat de studioul High Moon, responsabil pentru jocurile din seria Transformers (inclusiv War for Cybertron si Fall of Cybertron), iar de publicare se va ocupa Activision. In cazul in care nu va dati seama doar din trailer, vocea lui Deadpool este interpretata de Nolan North, responsabil pentru seria Uncharted, Assassin’s Creed si multe altele.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: