Încă un an bun pentru cinematografie: cele mai anticipate filme din 2016

Încă un an bun pentru cinematografie: cele mai anticipate filme din 2016

Am hotărât deja că anul 2015 a fost unul excelent pentru filme, iar asta în condițiile în care Star Wars nu a fost încă lansat. Nici următorul an nu pare că se va lăsa mai prejos, iar lista cu cele mai anticipate filme din 2016 pe care am pregătit-o vă va confirma asta.

Cele mai anticipate filme din 2016 – Batman v Superman

Fără îndoială, 2016 va fi un an extraordinar pentru cei pasionați de supereroi și benzi desenate. Trailerele pe care cei de la Warner Bros le-au lansat până acum pentru Batman v Superman anunță un film care te va pune în dificultate, în sensul că nu vei fi sigur pe cine ar trebui să alegi dintre cei doi supereroi. Dawn of Justice îi are în rolurile principale pe Ben Affleck (Batman) și Heny Cavill (Superman). Filmul este regizat de Zack Snyder (300) și este o continuare a filmului Man of Steel din 2013.

Totuși, lupta cea mare nu e între Superman și Batman, ci dușmanul principal e Doomsday. În cazul în care nu sunteți la curent cu inamicii lui Superman, Doomsday este cel care a reușit să-l omoare pe erou, într-una dintre cele mai populare benzi desenate din toate timpurile. Acesta a apărut și în serialul Smallville, din urmă cu câțiva ani. Site-ul Tech Insider sugerează că Doomsday ar putea fi Generalul Zod readus la viață de Lex Luthor. Asta în condițiile în care Doomsday, în mod tradițional, era o bestie de pe planeta Krypton, ajunsă pe Pământ.

Cele mai anticipate filme din 2016 – Deadpool

Tot pentru fanii benzilor desenate, vi-l prezentăm pe cel mai neconvențional supererou. Filmul spune povestea unui fost mercenar al Forțelor Speciale, care a fost implicat într-un experiment. În urma acestuia, a rămas cu abilitatea de a se vindeca într-un mod accelerat și cu un alter ego, adoptat, desigur, benevol. Numele său este Deadpool, și, echipat fiind cu abilități speciale și cu un simț al umorului ușor întunecat, se hotărăște să îl vâneze pe omul care aproape i-a distrus viața.

Rolul principal este al lui Ryan Reynolds, iar alte nume cu ecou din distribuție sunt Morena Baccarin, Ed Skrein, T.J. Miller, Gina Carano și Brianna Hildebrand. Deși e mai degrabă un anti-erou decât un supererou clasic, Deadpool e amuzant. În sensul negru al cuvântului, dar probabil o să îl placi.

Cele mai anticipate filme din 2016 – Sucide Squad

Cu Jared Leto în rolul Jokerului, Will Smith în rolul lui Deadshot și Margot Robbie pe post de Harley Quinn, e evident de ce Sucide Squad e unul dintre cele mai anticipate filme din 2016. Pelicula se va concentra asupra unei echipe de răufăcători, eliberați din pușcărie pentru a face treaba unor super-eroi. În schimbul clemenței din partea guvernului, aceștia vor fi nevoiți să îl elimine pe Joker și pe acoliții acestuia. Trailerul anunță o comoară Comic-Con, și îl puteți vedea mai jos.

Cele mai anticipate filme din 2016 – Independence Day 2

După 20 de ani, se pare că Jeff Goldblum revine pe marile ecrane în continuarea unuia dintre cele mai populare filme pe care le-a realizat în cariera sa de actor. Independence Day 2 ne prezintă o lume în care oamenii, după ce au reușit să supraviețuiască unei invazii extraterestre, s-au folosit de tehnologia dobândită de la creaturile venite din spațiu pentru a proteja Planeta mai bine.

În mod interesant, oamenii au anticipat o altă invazie extraterestră și s-ar fi pregătit pentru a face față acesteia. A doua invazie ar fi o consecință a faptului că nava distrusă la finalul filmului precedent ar fi trimis un mesaj prin care cerea ajutorul altora. Nava care va amenința oamenii în Independence Day: Resurgence este mult mai mare decât prima (după cum observă și Jeff Goldblum), însă nu va avea o formă similară aceleia.

Unul dintre cele mai importante detalii pe care trebuie să le menționăm este faptul că Will Smith nu va apărea în acest film. După cum scriu cei de la Gamespot, Steven Hiller ar fi murit în timp ce testa primul avion de luptă hibrid cu tehnologie extraterestră.

Cele mai anticipate filme din 2016 – Star Trek Beyond

Seria Star Trek s-a bucurat de mult succes, și se pare că în 2016 vom avea al treilea film pe micile și marile ecrane. Acesta se va numi Start Trek Beyond și îl va avea regizor pe Justin Lin (seria Fast & Furious).

Lin a confirmat recent numele filmului și arătat, pe Twitter, cum vor arăta blazoanele de pe uniformele protagoniștior. Cu toate că seamnănă destul de mult cu cele din seria TV originală, Lin a spus că nu va împrumuta alte elemente de la aceasta, numele sugerând că acțiunea va merge într-o direcție nouă. Regizorul a vorbit și despre Klingonieni și Romulani, dar a zis că în film se va pune accentul și pe lumi noi și pe noi specii extraterestre. Ar fi interesant dacă inamicii din acest film ar fi o rasă cu totul nouă.

Cele mai anticipate filme din 2016 – Captain America: Civil War

În Captain America: Civil War, Bucky Barnes, cel care a jucat rolul de ”Winter Soldier” într-un film precedent, se pare că va avea un rol important, acesta reprezentând motivul pentru care Captain America devine implicat într-un conflictcvu vechii lui prieteni din Avengers. Mai exact, după cum scrie site-ul Wired, asistăm la un rift între Steve Rodgers și Tony Stark.

Când vine vorba de acțiunea propriu-zisă, nu ni s-au oferit multe informații. Nu avem parte decât de o scenă în care Bucky și Steve îl bat pe Iron Man (destul de rău, din câte se pare) și de câteva cadre cu ceilalți supereroi pe care îi vom putea vedea în filmul respectiv. Natasha Romanoff , War Machine, Scarlett Witch, Hawkeye și Black Panther se numără printre aceștia.

Cele mai anticipate filme din 2016 – Hateful Eight

Hateful Eight , creat sub tutela lui Tarantino, are șanse foarte mari să fie un film de Oscar. Din câte se pare, șapte dintre personajele principale doresc să-l prindă pe cel de-al optulea, o criminală numită Daisy Domergue, jucată de Jennifer Jason Leigh. Fiecare dintre cei șapte menționați mai devreme are metode diferite de a acționa. Astfel, în timp ce Samuel L. Jackson nu stă la discuții și omoară pe oricine are o recompensă pe capul său, ”The Hangman” (jucat de Kurt Russell) ține neapărat ca urmăriții să fie spânzurați.

Acțiunea are loc în a doua jumătate a secolului XIX, undeva în Wyoming, cele opt personaje regăsindu-se pentru un timp în același loc, din cauza unei furtuni puternice care făcea imposibilă deplasarea. The Hateful Eight va fi al optulea film al lui Tarantino și al doilea western consecutiv, după Django Unchained.

Cele mai anticipate filme din 2016 – Fantastic Beasts and where to find them

Acțiunea începe în 1926, când Newt Scamander tocmai se întoarce în New Tork dintr-o excursie făcută pentru a se documenta despre creaturile magice. Este produs de David Heyman, care are sub tutelă toate cele opt filme Harry Potter. Practic, e un spin-off al Harry Potter, doar că totul se petrece cu 70 de ani înainte să apară simpaticii vrăjitori.

 

Cele mai anticipate filme din 2016 – Warcraft

Acum, să îi facem fericiți pe gameri. Evident, Warcraft e unul dintre cele mai anticipate filme din 2016. După probabil vă așteptați, va fi plin de CGI și de scene de luptă, scoțând câteva detalii interesante la iveală. În prima parte a trailer-ului, putem vedea un grifon care transportă două persoane către un turn, însă nu știm exact numele locației.

Pe parcurs avem ocazia de a vedea Stormwind, capitala oamenilor, unde se regăsește, după cum menționează site-ul io9, ”Cathedral of Light” (Catedrala Luminii). Vocea de pe fundal menționează că ”forțe întunecate se abat asupra oamenilor”, în timp ce un Orc atacă un grup de soldați. După câteva scene de luptă, trailerul ne transportă în Draenor, unde îi putem vedea pe Durotan și pe Orgrim Doomhammer. Cel dintâi povestește cum lumea orcilor moare, aceștia neavând unde să se întoarcă.

Cele mai anticipate filme din 2016 – The Secret Life of Pets

Cu siguranță te-ai întrebat de multe ori până acum ce face patrupedul tău preferat când tu lipsești. Doarme? Mănâncă? Dă o petrecere? Producătorii Despicable Me și-au pus, la rândul lor, această întrebare, care a rezultat într-un film adorabil numit sugestiv The Secret Life of Pets. E inutil să specificăm că va fi o încântare pentru iubitorii de animale. Momentan, a fost publicat un teaser, ale cărui două minute sunt mai amuzante decât comedii întregi. Fiecare animal are propria personalitate, exact ca în realitate, iar secvența în care pisica are o dilemă existențială despre cât de etic e să mănânce curcanul din frigider e clasică.

Citește și: