Care-i legătura între Fallout 4 şi popularul Pornhub?

Care-i legătura între Fallout 4 şi popularul Pornhub?

Deşi este greu de înţeles de ce ar posta cineva secvenţe de gameplay din Fallout 4 pe Pornhub, exact asta s-a întâmplat zilele trecute.

Pentru că foarte mulţi sunt curioşi cum va arăta următorul Fallout 4, nu ar trebui să vină ca o surpriză faptul că diverse clipuri capturate în noul joc ajung pe internet. Se întâmplă la fiecare lansare şi s-a întâmplat zilele trecute şi cu acest titlu. Diferenţa este că după ce acele capturi video au fost şterse de pe YouTube pe motiv de încălcare de drepturi de autor la cererea Bethesda, aceleaşi clipuri şi-au găsit o nouă gazdă.

Probabil pentru că este mult mai greu ca cineva să ceară ca un clip să fie şters de pe Pornhub, cel mai popular site de conţinut erotic din lume găzduieşte de câteva zile, pe lângă amalgamul de conţinut NSFW, câteva trailere şi secvenţe de gameplay din Fallout 4. Din greşeală sau intenţionat, acele filme au înregistrat deja un număr semnificativ de vizionări, de ordinul a câteva zeci de mii, o dovadă a faptului că pasionaţii au aflat de ele. În definitiv, este suficient să iniţiaţi o căutare pe Google şi veţi ajunge şi voi la acelaşi conţinut pentru gameri.

Trecând însă peste gazda complet neobişnuită, clipurile sunt destul de reprezentative pentru ceea ce veţi experimenta în Fallout 4, iar calitatea la care sunt capturate este foarte bună. Rămâne acum să vedem cât timp îşi vor mai menţine gazda. În definitiv, principial, nu au ce căuta pe Pornhub şi s-ar putea ca administratorii website-ului să le şteargă pentru simplul fapt că nu ilustrează scene pornografice. Până se va elucida însă acest mister, vă dorim vizionare plăcută.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: