StarCraft 2 are viitor: Blizzard anunță oficial Legacy of the Void [VIDEO]

StarCraft 2 are viitor: Blizzard anunță oficial Legacy of the Void [VIDEO]

La câţiva ani distanţă de cel mai recent add-on pentru , cei de la Blizzard au anunţat în cadrul Blizzcon noul StarCraft 2: Legacy of the Void.

starcraft-2-legacy-of-the-void

StarCraft este unul dintre cele mai populare jocuri din toate timpurile, iar StarCraft 2 este o continuare a francizei ce a câştigat un număr similari de fani. Mai mult decât atât, s-a manifestat prin câteva campionate mondiale. Deşi ne pierdusem speranţa pentru un expansion pack, cei de la Blizzard au anunţat în cadrul conferinţei Blizzcon 2014 că se lucrează intens la StarCraft 2: Legacy of the Void.

Anunţul jocului a fost însoţit de trailerul de mai jos menit să vă facă o introducere în povestea noului joc. StarCraft 2 a fost împărţit din start în trei expansion-uri destinate fiecare rase din joc. În Wings of Liberty puteaţi parcurge campania single player a terranilor – Terran, în campania zergilor – Zerg, iar acum, Legacy of the Void spune povestea protoşilor – Protoss. De asemenea, prin acest episod vom înţelege mai bine cum se leagă toate elementele din serie.

Cei care se tem că vor trebui să facă o investiţie suplimentară pentru a se juca StarCraft 2: Legacy of the Void pot sta liniştiţi, deoarece va fi disponibil ca un titlu standalone. Pe lângă misiunile şi caracterele noi ce vor fi introduse în noul joc, Legacy of The Void va include şi câteva moduri noi de joc. Automated Tournaments va include competiţii zilnice, Archon Mode permite unui număr de doi jucători să controleze o singură bază împotriva a doi inamici, iar Allied Commanders va oferi jucătorilor şansa de a experimenta cu prietenii o varietate foarte mare de misiuni co-op.

Ca de obicei în cazul unei lansări Blizzard, nu avem o dată precisă la care va fi disponibil noul titlul, în schimb a fost urcată online o pagină web prin intermediul căreia vă puteţi înscrie la un beta public.

Citește și: