StarCraft II Legacy Of The Void va încheia definitiv povestea jocului [VIDEO]

În teorie, universul din Starcraft pare unul foarte vast. În practică însă povestea începută cu primul Starcraft se va încheia cu

Cei de la Blizzard nu au dus niciodată lipsă de francize profitabile, cu titluri precum StarCraft, Diablo sau World of Warcraft sub centură. Acestea se manifestă prin noi expansion pack-uri contra cost lansate la câţiva ani, actualizări regulate sau chiar şi jocuri complet noi a căror acţiune se desfăşoară în acelaşi univers. Lăsând la o parte această realitate, în cazul StarCraft II Legacy Of The Void, Blizzard a hotărât să tragă linie şi să încheie acest subiect.

Anunţat pentru prima oară în cadrul BlizzCon 2014, StarCraft II Legacy Of The Void ar trebui să ajungă pe piaţă în câteva luni sub forma unui expansion standalone ce nu mai are nevoie de jocul original. În ceea ce priveşte campania din noul titlu, ar trebui să încheie toate intrigile înfăţişate încă de la primul joc StarCraft. ,,StarCraft va continua să trăiască ca şi univers. Sperăm să explorăm şi alte aspecte ale universului, dar povestea începută în StarCraft I şi continuată în îşi va găsi concluzia în StarCraft II Legacy Of The Void. Toate caracterele principale vor atinge o concluzie satisfăcătoare.

Cu alte cuvinte, nu este deloc exclus ca în viitor să vedem un nou joc de strategie sau aventură desfăşurat în universul StraCraft, cu menţiunea că nu va mai avea nici o legătură cu poveste din toate celelalte titluri din serie. Dacă am învăţat ceva de la Blizzard după cele câteva zeci de ani de lansări, un lucru este sigur. Şansele sunt infime ca, o dată cu Legacy Of The void, să auzim ultima oară de StarCraft. Din cele trei jocuri StarCraft II, noul expansion va fi stanadalone , va fi mult mai stufos ca şi dimensiuni şi va ascunde un amalgam de surprize interesante pentru jucători. Nu avem încă o dată de lansare oficială pentru el, dar un beta închis va fi iniţiat pe 31 martie.

 

Alexandru Puiu
16:30 21.03.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video