Când va fi lansat Gear A, noul smartwatch Samsung

Când va fi lansat Gear A, noul smartwatch Samsung
13:42 29.07.2015

Conform unor informații recente, Samsung ar putea lansa un nou smartwatch la mijlocul lunii august.

Cele mai așteptate dispozitive Samsung ale momentului sunt, fără doar și poate, Samsung Galaxy Note 5 și Samsung Galaxy S6 Edge Plus. Primul dintre acestea a apărut în urmă cu câteva zile pe Amazon, grație producătorului de carcase Ringke. Acesta publicat o serie de imagini cu viitoarele lor carcase, evidențiind astfel un detaliu interesant în legătură cu mult așteptatul phablet Samsung. Din câte se pare, S Pen-ul nu se va mai scoate manual, urmând a beneficia de un sistem diferit.

Dar Note 5 și Samsung Galaxy S6 Edge Plus ar putea fi însoțite la lansarea oficială de un dispozitiv neașteptat. Astfel, conform publicației Wall Street Journal, există posibilitatea ca Samsung să prezinte primul său ceas inteligent după un an zile. Odată cu lansarea acestuia, concurența cu Apple ar urma să se intensifice prin introducerea Samsung Pay,un sistem de plată similar Apple Pay.

Ce specificații va avea noul ceas

Pe lângă cei de la Apple, și Google și-a lansat propriul serviciu de plăți electronice, denumit Google Pay. Există, însă, o diferență importantă între cele două: în timp ce Apple păstrează 0,15% din fiecare tranzacție, cei de la Google nu obțin absolut nimic. Totuși, gigantul cu sediul în Mountain View face bani de pe urma Google Pay grație reclamelor și diverselor campanii de marketing.

Deși nu este menționat niciun nume, Phonearena susține că acesta se va numi Gear A. Ecranul va măsura 1,65 inci în diagonală şi va avea o rezoluţie de 360×360 pixeli. Deşi nu este clar ce hardware se ascunde în spatele noului display, un modem de date 2G pare să fie una dintre componentele importante ale ceasului, alături de un modul GPS, senzori de mișcare și puls şi un senzor de presiune.

Etichete:
loading...