22 apr. 2015 | 16:30

Noul router mobil TP-Link îți oferă viteze 4G oriunde te-ai afla

ACTUALITATE
Noul router mobil TP-Link îți oferă viteze 4G oriunde te-ai afla

Noul router mobil 4G de la TP-Link, lansat în cadrul DreamHack Bucharest 2015, oferă viteze ridicate, indiferent de locație.

Routerul mobil TP-LINK M7350 se poate folosi de rețeaua 4G, atingând astfel viteze de download de până la 150Mbps. Astfel, dispozitivul este recomandat în special celor care vor să aibă parte de cele mai bune experiență multiplayer. Din punct de vedere al modului de utilizare, acesta nu ar trebui să pună mari probleme nimănui.

După introducerea unei cartele SIM 4G se creează un hot spot la care se pot conecta smartphone-uri, tablete, laptopuri şi console mobile sau alte terminale Wi-Fi. Conexiunea poate fi partajată cu până la 15 dispozitive, ceea ce înseamnă că utilizatorii vor putea accesa fără probleme jocuri precum Hearthstone, sau League of Legends.

Bateria are o capacitate de 2550mAh, iar TP-Link susține că M7350 poate funcționa timp de 10 ore și 600 de ore în standby. Acesta poate fi încărcat de la un laptop, cu un alimentator portabil sau folosind adaptorul inclus în pachet. În plus, dispozitivul oferă spațiu de stocare de până la 32 GB prin inserarea unui card microSD. Noul router mobil va apărea în magazine în luna aprilie, mai multe informații fiind disponibile pe site-ul www.tp-link.ro.