TP-Link lansează trei produse care îți fac casa mai inteligentă

TP-Link lansează trei produse care îți fac casa mai inteligentă

TP-LINK a lansat în România o linie telefonică dedicată și o secțiune de Live Chat. Accesibilă în intervalul 10:00-19:30, aceasta oferă consultanță în limba română pentru  posesorii de echipamente TP-LINK, inclusiv asistență pentru instalarea routerelor, informații tehnice şi suport.

„Am luat decizia de a înființa o linie de suport tehnic prin telefon, pentru a răspunde astfel mai bine nevoilor clienților noștri din Europa de Sud-Est” a declarat Hermes Song,  directorul general al TP-LINK România. „Accesul la informații despre produsele TP-LINK sau la sfaturi tehnice este acum mult mai facil și rapid, atât apelurile telefonice, cât și solicitările venite prin fereastra de chat, fiind preluate de specialiști cu experiență în domeniul rețelisticii.”

Odată cu înființarea liniei de suport tehnic prin telefon, TP-LINK România introduce şi un nou canal de comunicare digitală sub forma live chat-ului. Prin intermediul acestui serviciu, utilizatorii pot intra în legătură directă cu un specialist în rețelistică, direct de pe calculator, tabletă sau smartphone și pot primi în timp real consultanță tehnică și răspunsuri la întrebări. Pe lângă noua linie telefonică, TP-Link a anunțat și trei noi produse: un Hub USB, un range extender wireless și un dispozitiv pentru monitorizare audio.

Hub-ul UH720 oferă suport pentru toate tipurile de dispozitive conectabile prin portul USB, inclusiv dispozitivele de stocare de date, mouse-uri sau imprimante. UH720 este echipat cu două porturi și este capabil de a identifica automat dispozitivele cu sistem de operare Android sau iOS, ajustând consumul de energie. Hub-ul USB protejează toate dispozitivele conectate de scurtcircuit, supracurent, supraîncălzire şi de supratensiune.

TP-LINK RE210 este cel mai rapid range extender din portofoliul TP-LINK, care oferă viteze totale de până la 750 Mbps, iar camera cloud TP-LINK NC200 oferă suport pentru live streaming prin platforma de cloud proprie, permite vizualizarea de la distanță a evenimentelor din casă sau de la birou.

Noile produse vor fi disponibile începând cu a doua jumătate a lunii aprilie, la preţuri pornind de la 209,99 lei pentru camera cloud NC200, 299,99  lei pentru range extender-ul RE210 şi 269,99 lei pentru Hub-ul USB UH720. Mai multe informații ăn legătură cu acestea sunt disponibile pe site-ul www.tp-link.ro.

tp-link 2

Citește și:
Etichete: