Hearthstone pentru smartphone va avea suport cross-play cu PC, Mac și nu numai

Hearthstone pentru smartphone va avea suport cross-play cu PC, Mac și nu numai

Vehiculată de aproape jumătate de an, abia acum aflăm câteva detalii noi despre versiunea de smartphone a popularului .

Jocul free-to-play al celor de la Blizzard, la aproximativ un an de la lansarea versiunii de PC, se pregăteşte să poposească pe smartphone-uri cu iOS şi Android. În teorie, acea iteraţie ar trebui să fie foarte similară cu , dar până nu sunt confirmate mai multe aspecte ale lansării printr-o sursă oficială, mai există multe întrebări fără răspuns.

În doar câteva luni, Hearthstone se va lansa pentru telefoane mobile. Pentru a profita la maximum de ecranul mai mic, respectiva variantă va fi construită în jurul unei interfeţe simplificate. Partea bună este însă că respectiva interfaţă nu va restricţiona abilitatea de cross-play a titlului. Cu alte cuvinte, un jucător de Heartstone pe mobile se poate juca în orice moment cu cineva care se joacă pe tabletă, PC sau Mac. Nu vor exista nici un fel de restricţii la acest capitol, o dovadă clară a faptului că, indiferent de gadgetul pe care vă jucaţi, conţinutul din joc la care veţi avea acces va rămâne neschimbat.

,,Va fi exact acelaşi cont al tău, pentru ca toate cărţile tale de pe tabletă sau PC să fie disponibile şi pe telefon. Când începi un meci pe smartphone, vei putea să te joci cu cineva pe un alt smartphone, cineva care foloseşte o tabletă sau un PC, cine ştie? Totul este un mare ecosistem.” Informaţiile pe marginea acestui aspect au fost confirmate de Eric Dodds, designer principal Hearthstone, într-un interviu acordat zilele trecute pentru Gamespot.

La fel de importante pentru o sesiune de Hearthstone pe telefon sunt o conexiune stabilă la internet, neapărat de viteză foarte mare şi o baterie încărcată. ,,Un lucru la care ne gândim în permanenţă este cum să profităm la maxim de bateria telefonului.” Tot Dobbs a spus că nu recomandă nimănui să se joace în tren.