Ce va avea primul Motorola Moto X lansat sub comanda Lenovo [VIDEO]

Ce va avea primul Motorola Moto X lansat sub comanda Lenovo [VIDEO]
15:53 05.06.2015

După ce a ajuns sub comanda Lenovo, vânzările Motorola s-au dublat. Acum, compania nu se lasă prea mult așteptată pentru noul smartphone high-end. 

Primul Moto X a fost ușor „rezervat”. Avea dotări sub celelalte flagship-uri, dar prezenta o viziune a Motorola interesantă. Sistemul de operare era simplu, ușor modificat față de cel de la Google, ecranul era sub 5 inci și puteai personaliza dispozitivul înainte de a-l cumpăra. În 2014, a venit Moto X a doua generație cu dotări mai bine, ecran mai mare, dar, în linii mari, era neschimbat. Acum, aflăm primele lucruri despre viitorul Moto X.

Videoul de mai jos pretinde că arată noua generație de Moto X, care va fi anunțată curând. Este un smartphone creat sub comanda Lenovo, după ce chinezii au cumpărat Motorola Mobility de la Google, și cea mai mare schimbare s-ar putea să fie ecranul mai mare. Au mai fost „scăpate” și câteva specificații, care dau de înțeles că noul Moto X se va ridica la înălțimea așteptărilor, scrie PocketNow.

Se pare că dispozitivul va avea un ecran de 5,6 inci full HD, procesor Snapdragon, 3GB de memorie RAM, spațiu de stocare de 32GB, difuzoare stereo și un posibil port USB Type C. De asemenea, va avea cea mai nouă versiune Android, iar opțiunile pentru materiale vor include plastic, lemn, piele și probabil încă unul, care nu a fost dezvăluit încă. Desigur, nimic nu este cert încă, întrucât nu a fost făcut un anunț oficial.

Dacă vrei însă un Moto X din 2014, consultă review-ul nostru despre el. „Sunt puține telefoane notabile lansate în 2014, care chiar să livreze fie factorul WOW, fie acel plus de utilitate: Galaxy Note Edge, LG G3, OnePlus One și Moto X (2014). Motorola, dacă merge pe aceeași linie și în 2015 sub comanda Lenovo, se ridică spre podiumul pe care cândva a stat. A redebutat bine cu Moto X în 2013, și-a rezolvat problemele cu Moto X de anul trecut, iar în această toamnă ar trebui să vedem un flagship care să ne dea pe spate. Ar trebui” – continuarea este aici.

 

Etichete:
loading...