Noul DLC Hearthstone Blackrock Mountain s-a lansat oficial

Noul DLC Hearthstone Blackrock Mountain s-a lansat oficial

La câteva săptămâni după ce a fost anunţat oficial, , cel mai nou DLC pentru Hearthstone este acum disponibil pentru descărcare.

Unul dintre cele mai populare ,,RPG-uri cu cărţi”, tocmai a beneficiat de al treilea DLC oficial. După Curse of Naxxramas destinat amatorilor de aventuri în mod Single Player şi Goblins vs. Gnomes – un DLC mult mai consistent la capitolul cărţi noi, Blackrock Mountain încorporează din nou ideea de temniţe (dungeons) împărţite pe aripi (wings).

Cei de la Blizzard au promis că Blackrock Mountain va fi disponibil începând începând cu data de 2 aprilie şi se pare că au reuşit să se ţină de promisiune. Tocmai au anunţat că prima aripă din noul DLC poate fi deblocată de orice jucător, atât contra sumei de şapte dolari, cât şi pentru 700 de monezi virtuale. Dacă bugetul vă permite, puteţi face un pic de economie plătind din start 25 de dolari pentru toate cele 5 aripi. În afară de prima, restul aripilor vor fi deblocate săptămânal. În ceea ce priveşte conţinutul, acest DLC include în total 31 de cărţi noi pe care le puteţi debloca învingând diverşi boşi cu grade variate de dificultate în mod single player.

Per ansamblu, Blackrock Mountain este foarte similar cu Curse of Naxxramas, nivelul de divertisment venind din misiuni pe care le îndepliniţi în ritmul vostru. După câteva tentative nereuşite de a învinge un anumit boss este posibil să vă frustraţi, dar după ce vă personalizaţi un pic pachetul pentru respectiva luptă, lucrurile vor deveni subit mai simple.