Noul Angry Birds Seasons vă duce în cea mai puternică ligă de baschet [VIDEO]

Angry Birds refuză să moară, iar actualizările regulate lansate de Rovio pe marginea acestui subiect atestă în continuare interesul pentru populara franciză.

Deşi ne-am jucat cu toţii o versiune de la un moment dat, în ultimii ani, interesul pentru respectivul titlu nu a mai fost la fel. În definitiv, pentru cei mai mulţi dintre noi, reţeta s-a cam învechit, iar fascinaţia pentru războiul dintre porcii verzi şi păsările nebune s-a epuizat. Asta nu înseamnă însă că cei de la vor renunţa prea curând să profite la maximum de una dintre cele mai populare francize digitale din toate timpurile.

Plecând de la ideea, dacă nu e defect, de ce să-l repari, Rovio tocmai a anunţat un update important pentru Angry Birds Seasons. În particular este vorba de setul de misiuni NBA Ham Dunk, care a fost deja jucat de la lansarea din luna octombrie a anului trecut de peste 375 de milioane de ori. Puţinii fani ai seriei vor fi încântaţi să afle că, pentru a celebra iminentul All-Star Game, Ham Dunk va include printr-o actualizare gratuită nu mai puţin de 15 nivele noi. Cei care vor să facă performanţă şi nu se mulţumesc doar cu obţinerea celor trei stele în fiecare misiune, vor fi motivaţi să obţină un nou Ou Auriu ascuns incredibil de bine.

Dacă v-aţi obişnuit să jucaţi Angry Birds cu power-up-uri (puteri speciale utilizabile in-game), în comunicatul de presă care anunţă această lansare, finlandezii au ţinut să menţioneze că veţi putea folosi o singură dată pe fiecare hartă Shockwave-ul. În plus, tot acum vor fi introduse câteva niveluri din capitolul Pig Days, menit să celebreze într-un mod amuzant sărbători internaţionale de pe parcursul anului.

Alexandru Puiu
09:08 07.02.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video