Angry Birds Transformers este acum disponibil și pe Android

Angry Birds Transformers este acum disponibil și pe Android

Angry Birds Transformers își face de astăzi loc și în magazinul de aplicații al celor de la Google după ce a fost lansat întâi pentru iPhone.

Angry-Birds-Transformers-Android

Angry Birds Transformers nu este jocul cu care ne-am obișnuit până acum de la creatorii săi și pe care cu siguranță l-am jucat măcar o dată în viață. Această versiune este mai degrabă un joc de tip side-runner în care caracterul aleargă constant către finalul nivelului. În timp ce aleargă jucătorii pot împușca diverse obiecte și pe acei Deceptihogs. Practic atingi obiectul pe care vrei să îl împuști. În cadrul jocului poți împușca direct acești Deceptihogs însă ești încurajat să fii cât mai distructiv în timp ce consumi cât mai puține gloanțe.

Chiar dacă jocul este disponibil gratuit pentru download din Google Play Store să nu credeți că nu îi interesează conținutul portofelului tău digital. Deblocarea nivelelor, upgrade-ul caracterelor și multe alte lucruri necesită achiziții din cadrul aplicației. Atenție, la cât de multă dependență poate crea un astfel de joc e recomandat să activați opțiunea de a introduce parola de google la fiecare plată pentru a vă descuraja puțin atunci când doriți să faceți o achiziție în timpul jocului. Vă mai dă puțin timp de gândire mai ales dacă aveți o parolă mai complexă.

Citește și: