Noile smartphone-uri Lumia apar accidental în magazinul Microsoft

Noile smartphone-uri Lumia apar accidental în magazinul Microsoft

Microsoft a publicat în magazinul online noile sale telefoane, Lumia 950 și Lumia 950 XL, care se vor lansa oficial abia săptămâna viitoare.

Ambele modele apar ca fiind deblocate, și astfel se confirmă câteva dintre zvonurile care înconjurau specificațiile noilor smartphone-uri de la Microsoft.

Microsoft face astfel publice detaliile care arată că Lumia 950 este un dispozitiv de 5.2 inch, cu o cameră de 20 de megapixeli și 32 GB spațiu de stocare, în timp ce modelul mai mare, Lumia 950 XL diferă doar din punct de vedere al dispay-ului, care este de 5.7 inch.

lumia-leak

Alte scurgeri de informații care au avut loc în trecut sugerează că noile smartphone-uri vor avea o cameră secundară de 5 megapixeli, un procesor octa core cu 3GB RAM pentru varianta de 5.7 inch, și unul six core pentru modelul mai mic.

Printre alte specificaţii posibile, conform The Verge, se numără un conector USB Type C şi adoptarea standardului Qi pentru încărcare wireless. Sunt şanse destul de mari ca telefoanele, pe lângă faptul că vor fi preinstalate cu Windows 10 Mobile, să vină la pachet cu Continuum, o nouă tehnologie Microsoft ce vă permite să vă folosiţi smartphone-ul ca un mic PC în tandem cu un monitor, o tastatură şi un mouse.

Conform unor alte zvonuri, prețul noilor Lumia ar fi apropiate de cele ale iPhone-urilor 6S și 6S Plus. Astfel Microsoft Lumia 950 ar urma să coste nu mai puțin de 660 de dolari, în timp ce varianta XL va fi cu 90 de dolari mai scumpă.

Din păcate pentru cei de la Microsoft, și-au stricat singuri surpriza. Lansarea oficială a noilor smartphone-uri va avea loc săptămâna viitoare, în cadrul unui eveniment în New York.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: