Chiar trebuie să fii fan Microsoft pentru a da atâția bani pe noile telefoane Lumia

Chiar trebuie să fii fan Microsoft pentru a da atâția bani pe noile telefoane Lumia

Prețurile viitoarelor telefoane Lumia, produse de cei de la Microsoft, au apărut într-un final pe internet.

Conform unor zvonuri recente, Microsoft se pregătește să lanseze două dispozitive cu specificații de top în perioada următoare, cu prețuri similare celor fixate de Apple pentru noile iPhone 6s și 6s Plus. Acestora informații li se adaugă acum și un leak, care pare a dezvălui prețul dispozitivelor. După cum scrie site-ul Phonearena, leak-ul vine din partea unui magazin din Spania, astfel că nu putem confirma autenticitatea informațiilor.

Microsoft Lumia 950

Astfel Microsoft Lumia 950 dual-SIM ar urma să coste nu mai puțin de 660 de dolari, în timp ce varianta XL va fi cu 90 de dolari mai scumpă (750 de euro). După cum era de așteptat, telefoanele beneficiază de specificații foarte bune. Lumia 950 ar urma să aibă un ecran de 5,2 inci cu o rezoluție QHD de 2.560 x 1.440 de pixeli, care va ascunde dedesubt un procesor Qualcomm Snapdragon 808, 3GB RAM, 32GB pentru stocarea datelor (alături de un slot pentru carduri microSD) și o baterie cu o capacitate de 3.000mAh.

De cealaltă parte, Microsoft Lumia 950 XL va avea un ecran mai mare, de 5,7 inci, care va suporta aceeași rezoluție QHD. Din punct de vedere al specificațiilor, singurele diferențe vor fi la capitolul procesor (acesta va avea un Snapdragon 810) și baterie (acumulatorul de pe Lumia 950 XL va avea o capacitate de 3.300mAh, cu 300mAh mai mare decât cea de pe modelul standard). Cât despre camera foto, ambele modele ar urma să beneficieze de senzori PureView de 20 de megapixeli pe față și de 5 megapixeli pe spate.

Citește și: