Noile căşti Parrot Zik 3 au scos complet firele din ecuaţie

Noile căşti Parrot Zik 3 au scos complet firele din ecuaţie

Considerate de mulţi pasionaţi ca fiind cele mai bune căşti Bluetooth din lume, cu ocazia IFA 2015, căştile Parrot Zik au ajuns la a treia generaţie.

Există căşti scumpe şi de multe ori este greu să justifici cea mai mare parte a preţului lor. Nu este cazul celebrelor deja Parrot Zik. Când s-a lansat prima generaţie în 2012, acestea erau atât de futuriste prin amalgamul de senzori, microfoane şi interfaţă sensibilă la atingere, încât aproape că nici nu înţelegeai cu ce se mănâncă până nu le puneai pe urechi.

Am ajuns în 2015, iar cei de la Parrot au venit la IFA în Berlin pentru a prezenta noile Parrot Zik 3. Inspirate, din punctul de vedere al liniilor generale de design, din vechile generaţii, Zik 3 au avut parte de modernizări doar la câteva capitole cheie. În primul rând vorbim de tranziţia de la piele naturală la un material textil ale cărui ţesături evidente generează farmecul general al produsului. Există în continuare şi un model cu piele neagră, dar nu s-a insistat atât de mult asupra acestuia.

parrot zik 3 by stark

În altă ordine de idei, sunt un pic mai compacte decât vechea generaţie, dar greutatea totală este aceeaşi datorită amalgamului de componente ascunse în interior. Pentru prima oară, nu doar sursa de sunet este wireless pentru aceste căşti, ci şi tipul de încărcare. În plus, sunt compatibile cu standardul USB audio, pentru un sunet mai clar şi mai spaţializat, unde este posibil. Algoritmul pentru anularea zgomotului de fond anulează fără probleme până la 30db de zgomot, dar dacă vreţi să fiţi mai ancoraţi în realitatea încojurătoare, există şi un ,,street mode” pe care îl puteţi activa.

Ca să fie în pas cu vremurile şi nu doar înaintea lor, tot în aceste zile la Berlin, Parrot a lansat două aplicaţii de smartwatch, pentru Apple Watch şi Android Wear menite să faciliteze personalizarea experienţei audio oferite de Zik 3 direct de la încheietură, folosind un egalizator cu cinci benzi. Nu ştim preţul exact al noilor modele, deşi sunt şanse foarte mari să fie acelaşi ca şi în cazul vechilor căşti Zik, dar vor ajunge pe piaţă până la finele anului şi le puteţi cumpăra atunci.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: