Parrot Zik 2.0: Cele mai deştepte căşti devin şi mai bune

Parrot Zik 2.0: Cele mai deştepte căşti devin şi mai bune

După ce prima generaţie de a obţinut un amalgam de premii la nivel global, cei de la Parrot au decis să lanseze versiunea 2.0

parrot-zik 2.0

Considerate de mulţi ca fiind cele mai inteligente perechi de căşti disponibile la ora actuală, deşi au deja o vechime de aproximativ doi ani, căştile Parrot Zik nu au fost niciodată perfecte. Din acest motiv, cei de la Parrot au decis să lanseze versiunea 2.0 a popularului gadget.

La bază, aceste căşti funcţionează prin Bluetooth sau cu fir, vin cu un algoritm avansat de anulare a zgomotului de fond şi suportă interacţiunea cu gesturi prin intermediul unui touchpad ascuns în casca dreapta. În plus, sunt dotate cu NFC. Versiunea nouă de Zik scade semnificativ greutatea unei perechi de căşti de la 325 grame la 270, fără a face compromis la tehnologiile integrate. În continuare, există o baterie detaşabilă integrată în casca stângă. Numărul de microfoane pentru apeluri telefonice şi noise cancelling a crescut de la cinci la opt, iar efectul generat de acestea poate fi ajustat prin intermediul aplicaţiei de iOS sau Android.

Dacă le folosiţi conectate cu fir la telefon, dar profitaţi de funcţia de anulare activă a zgomotului extern, cei de la Parrot promit o autonomie de până la 18 ore în noul mod Flight. Pe o conexiune Bluetooth şi cu toate artificiile de postprocesare audio active, bateria vă asigură doar şase ore de audiţie departe de priză. Parteneriatul cu designerul este la fel relevant şi în cazul acestei iteraţii a popularei perechi de căşti.

Interiorul fiecărei căşti este acum mai rotund, pentru un grad sporit de confort, iar opţiunile de colorit nu mai sunt deloc limitate. Puteţi cumpăra Parrot Zik 2.0 pe negru, alb, portocaliu, albastru, galben sau maro (mocha). Banda de deasupra căştilor este un pic mai groasă şi mai pufoasă. Noile căşti vor fi disponibile începând cu luna noiembrie a acestui an de la 400 de dolari la magazinele Apple şi la operatorii de telefonie.

parrot zik

Citește și: