Parrot Zik – probabil cele mai performante si elegante casti de la IFA 2013

Parrot Zik – probabil cele mai performante si elegante casti de la IFA 2013

Cred ca Parrot Zik sunt cele mai performante si elegante casti de la IFA din acest an. Producatorul intrece in ultima vreme orice asteptari in materie de design.

Parrot Zik (6)

Probabil veti spune ca sunt model vechi si e adevarat, nu sunt lansate zilele acestea, cel putin nu toate modelele. Varianta fotografiata si „pipaita” de noi este lansata la IFA 2013, impreuna cu alte doua nuante de culori, maro si roz cu alb. Varianta aurie insa este ceva mai speciala, fiind singura lansata anul acesta si detine ceva imbunatatiri din punct de vedere al autonomiei si al procesorului de sunet. Deci nu vorbim doar de un upgrade fortat la design.

Castile sunt foarte robust construite, sunt casti cu Active Noise Cancelling, detin o baterie detasabila, iar pe site-ul oficial se gasesc si acumulatori separat la vanzare. Castile se conecteaza prin Bluetooth, au o autonomie de aproximativ 6 ore la volum mare, iar toate comenzile se efectueaza prin atingerea uneia dintre ele. Gesturile sunt folosite pentru volum sau pentru play / pause. Intr-unul din buretii foarte comfortabili, castile au si un senzor ce trimite comanda de oprire atunci cand au fost date jos de la ureche.

Aplicatia pentru iPhone este destul de complexa si permite efectuarea unor setari de baza pentru calitatea audio si pentru conectivitatea castilor.

Pretul castilor Parrot Zik este insa putin cam piperat, de 350 de euro. Pe de alta parte, pot sa spun ca sunt mult mai bine construite decat Beats by Dr. Dre si alte variante populare la ora actuala, iar sunetul este chiar putin peste cele mentionate mai devreme.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Parrot Zik/”/]

Citește și: