Noi zvonuri despre dispozitivele LG de la CES 2016

Noi zvonuri despre dispozitivele LG de la CES 2016

În ultimele zile au apărut o serie de zvonuri în legătură cu planurile coreenilor de la LG pentru CES 2016.

După cum probabil știți, CES 2016 este extrem de aproape. Astăzi, avem parte de noi informații în legătură cu planurile celor de la LG pentru marele eveniment, iar lucrurile nu atât de bine. Astfel, site-ul Phonearena menționează că LG G5 va debuta în luna aprilie a anului viitor, iar succesorul modelului LG G Flex 2 nu va fi lansat la CES, așa cum s-a zvonit în urmă cu puțin timp.

Dacă este să dăm crezare website-ului, există posibilitatea ca LG să renunță complet la seria G Flex, însă nu există niciun indiciu conform căruia compania ar avea de gând să facă asta. În ceea ce privește flagship-ul LG G5, se pare că data de lansare va fi oarecum similară cu cea a modelului G4, care a fost introdus anul acesta, pe 28 aprilie.

LG ar putea renunța la spatele din piele de pe LG G4 în favoare unui design de tipul ”unibody” din metal, după cum reiese din imaginea de mai sus. Ecranul de 5,6 inci ar urma să păstreze rezoluția QHD, astfel că sunt șanse mici să vedem un flagship LG cu display 4K. De asemenea, lista de specificații ar putea include un Snapdragon 820, coreenii optând pentru cel mai bun procesor Qualcomm, nu pentru unul mai slab, așa cum au făcut cu LG G4.

Nu în ultimul rând, LG ar putea lansa un succesor al modelului V10 în a doua jumătate a anului viitor. LG V10 are un ecran standard, care nu prezintă curbura celui de pe LG G4. Acesta are o dimensiune de 5,7 inci și suportă o rezoluție QHD. Coreenii au inclus și un al doilea display deasupra celui de 5,7 inci (denumit ”ticker”), cu o diagonală de 2,1 inci. Având o rezoluție de 1.040 x 160 de pixeli, acesta prezintă același număr de pixeli pe inch ca display-ul principal: 513.

Citește și:
Etichete: