26 iul. 2015 | 09:28

Modalitatea simplă prin care dublezi bateria de pe LG G4

ACTUALITATE
Modalitatea simplă prin care dublezi bateria de pe LG G4

Dacă aţi investit o sumă semnificativă într-un LG G4 şi vă frustrează autonomia destul de mică a acestuia, este bine de ştiut că există o soluţie atractivă la problemă.

În nouă din zece cazuri, smartphone-urile high end actuale nu mai includ posibilitatea schimbării cu uşurinţă a bateriei interne. Din fericire pentru cei care şi-au cumpărat noul vârf de gamă de la LG, recent lansatul G4 este excepţia de la regulă.

Astfel, dacă la un moment dat aţi simţit că autonomia atrăgătorului terminal a scăzut semnificativ în comparaţie cu momentul achiziţiei, puteţi înlocui oricând acumulatorul intern. Mai mult decât atât însă, cineva s-a gândit că poate realiza, în aproximativ acelaşi spaţiu o baterie mult mai spaţioasă pe care o puteţi folosi pentru a o înlocui pe cea originală.

Noua creaţie vine din mâinile inginerilor de la Mugen şi poartă numele HLI-G4XL Li-on. Cum am mai văzut şi în trecut în câteva cazuri, aceasta nu este o baterie suplimentară care vă dublează grosimea telefonului, deşi vine cu propriul capac pentru spatele LG G4, pentru a-l înlocui pe cel original. În comparaţie cu bateria originală oferită de sud coreeni, acumulator HLI-G4XL are o capacitate de aproape două ori mai mare: 6.200 mAh.

În contextul în care în majoritatea testelor practice LG G4 nu a rezistat mai mult de 6 ore departe de priză, o astfel de baterie creată de terţi, cu peste 12 ore de autonomie, reprezintă exact ce aveţi nevoie pentru a pleca dimineaţa de acasă cu telefonul şi a nu vă face griji că rămâneţi fără Facebook la muncă. Preţul pentru HL-G4XL este de 90 de dolari, iar producătorul oferă transport gratuit în fiecare colţ al lumii. Singurul lucru pe care trebui să-l mai decideţi înainte de a face comandă, este culoarea capacului pe care îl doriţi livrat cu bateria: negru, alb sau auriu.

mugen lg g4 baterie suplimentara

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele