07 sept. 2015 | 10:21

Noi detalii desprinse dintr-o nouă imagine cu LG Nexus 5 2015

ACTUALITATE
Noi detalii desprinse dintr-o nouă imagine cu LG Nexus 5 2015

Dacă vă număraţi printre fanii aparatelor Nexus, ar trebui să nu mai aşteptaţi foarte mult până la lansarea noului LG Nexus 5 2015.

Până la finalul acestei luni ar trebui să vedem lansate oficial două terminale Nexus, unul mai mare şi unul mai mic. Acestea, conform zvonurilor din ultimele luni, ar trebui să fie produse de Huawei, respectiv LG, deşi nu a venit nici o confirmare oficială din partea Google.

Momentan vorbim de LG Nexus 5 2015 sau LG Nexus 5X, ambele nume fiind la fel de probabile pentru iminentul terminal. În imaginea de mai sus este ilustrată o nouă randare cu spatele terminalului care ne permite să vedem în detaliu atât camera principală, cât şi bliţul dual-LED. Tot pe spate este prezent un cititor de amprente şi un senzor de captură de 12,7 megapixeli, mai mult decât suficient pentru imaginile din vacanță.

Trecând peste imaginea care pare să ilustreze cel mai bine ipoteticul smartphone, până la lansarea oficială a acestuia, în ultimele săptămâni am văzut tot mai multe seturi de specificaţii. Cel mai probabil va fi un terminal cu dotări de top, construit în jurul unui panou Full HD de 5,2 inci. La interior va ascunde un Snapdragon 808 cu 3GB RAM şi 16 sau 32GB spaţiu de stocare intern, în funcţie de preţ. Autonomia va fi asigurată de un acumulator intern mai mult decât decent de 2700 mAh.

Deşi nici LG şi nici Google nu au confirmat că lucrează la acest urmaş la popularului Nexus 5, sunt şanse foarte mari ca noul Nexus să ajungă în lumina reflectoarelor în cadrul unei conferinţe ce ar urma să aibă loc pe 29 septembrie, în aproximativ trei săptămâni. Nu mai rămâne până atunci decât să ne aruncăm la speculaţii legate de Nexusul celor de la Huawei. Nu de alta, dar pentru că sunt lansate de fiecare dată cu cea mai recentă versiune de Android şi sunt primele aparate care beneficiază de actualizări, este imposibil să nu fiţi curioşi.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele