Nexus-ul fabricat de chinezi apare în primele imagini neoficiale

Nexus-ul fabricat de chinezi apare în primele imagini neoficiale
Bogdan Cristea
Bogdan Cristea
14:00 24.08.2015

De curând, pe Google+ am avut ocazia de a vedea o serie de poze neoficiale cu cel ce ar putea fi viitorul telefon Nexus produs de chinezi.

Pentru noua generație de telefoane Nexus, cei de la Google se pare că vot apela la o strategie diferită, care ar putea implica o colaborare extrem de interesantă cu doi producători diferiți. Unul dintre aceștia este chiar LG, companie cu care Google a colaborat în alte două perioade în trecut. Primele imagini cu telefonul pe care l-ar putea produce sud-coreenii au apărut zilele trecut, iar acum, grație utilizatorului de Google+ Tiessen Fu, avem parte și de primele cadre cu versiunea de care ar urma să se ocupe chinezii de Huawei.

Google Nexus

Din câte se pare, telefonul prezintă o zonă circulară pe spate, neacoperită de carcasă, motiv pentru care Android Police susține că ar putea fi vorba despre un senzor pentru detectarea amprentelor. În partea superioară, se poate observa un panou de culoare neagră care include senzorul camerei foto și flash-ul. Alături de acestea s-ar putea regăsi și un difuzor, însă pozele nu sunt suficient de clare pentru a-l distinge.

Cel mai probabil, însă, Nexus-ul produs de Huawei va fi dotat cu două difuzoare frontale. În ceea ce privește camera foto, se zvonea în trecut că senzorul întâlnit pe Project Tango ar putea fi implementat de către LG pe propria variantă Nexus. Aceste imagini sugerează, însă, că sunt șanse mai mari să-l întâlnim pe versiunea chinezilor de la Huawei.

Huawei Nexus

Din punct de vedere al specificațiilor, am putea avea de-a face cu un procesor Qualcomm Snapdragon 810, o baterie cu o capacitate de 3.500 mAh și un ecran de 5,7 inci, însă toate acestea sunt doar zvonuri pentru moment. De asemenea, există posibilitatea ca dispozitivul din imagine să nu fie viitorul Huawei Nexus. Având în vedere modelele precedente, lansarea oficială ar putea avea loc la finalul acestui an, la finalul toamnei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: