Cele mai noi imagini cu Samsung Galaxy Note 5 apar online

Samsung Galaxy Note 5 este cel mai așteptat smartphone de la sud-coreeni în toamnă. Până atunci, compania nu spune nimic, dar se află suficiente prin zvonuri și imagini neoficiale ajunse pe Internet. Acestea sunt cele mai noi.

Ca în fiecare an, noul Samsung Galaxy Note este prezentat la IFA în Berlin. Acum, este așteptat cu un design similar Galaxy S6, va renunța la capacul care imită pielea și marginea telefonului este ceva mai îngustă. Imaginile de mai sus sunt schițe digitale cu acest dispozitiv și, în mare parte, aceasta va fi și imaginea finală a Galaxy Note 5.

Spre deosebire de modelul precedent, la Galaxy Note 4 pare că stylusul nu va mai fi atât de ușor de pierdut și nici să se agațe de haine. Se speculează că viitorul Note va avea și USB Type-C, portul care va ajunge pe OnePlus 2 și care a fost deja integrat în tableta Nokia N1 și în laptopul MacBook.

Cât despre dotările tehnice, Samsung Galaxy Note 5 este așteptat cu o cameră foto de 16 megapixeli, capabilă să filmeze 4K, va folosi un procesor Samsung Exynos cu opt nuclee și memoria RAM va fi de cel puțin 3GB. De asemenea, ecranul va avea o diagonală de 5,7 inci la rezoluție QuadHD sau mai mare. Încă nu se știe dacă va mai exista o versiune Edge pentru acest model.

Citește și: