MWC 2015 – Windows Phone vine în Barcelona pe noi telefoane low-end de la Kazam

MWC 2015 - Windows Phone vine în Barcelona pe noi telefoane low-end de la Kazam

Deşi nu am mai văzut prea multe terminale noi cu , exceptând cele din gama Lumia, Kazam ne pregăteşte câteva smartphone-uri pentru MWC.

Cu câteva zile rămase până la MWC, numărul de zvonuri referitoare la posibilele gadgeturi pe care le-am putea vedea în acea perioadă se înteţeşte. De această dată este vorba de un producător mai puţin cunoscut, cu numele de Kazam care, se pare că, are pe ţeavă câteva dispozitive noi cu Windows Phone.

Fără a încerca neapărat să-şi impresioneze audienţa printr-un set de specificaţii impresionante, noile creaţii Kazam poartă numele de 450W şi 450WL. Acestea fac parte din seria de dispozitive Thunder şi împărtăşesc mai multe elemente ce ţin de hardware. Ambele vor veni din start preinstalate cu cea mai recentă versiune de şi, merită să aveţi în vedere că nu reprezintă primele creaţii cu WP ale companiei fondate de Michael Coombes şi James Atkins.

La interior, Kazam Thunder 450W este un dual sim foloseşte un procesor quad core MSM8212 tactat la 1,2 GHz, un GB de memorie RAM şi o memorie internă de 8GB expandabilă printr-un microSD. Cele două camere sunt de 8 megapixeli pe spate, respectiv 2 megapixeli pentru selfie-uri. Atât 450W, cât şi 450WL sunt smartphone-uri construite în jurul unui panou de 5 inci cu o rezoluţie de 1280 x 720 pixeli. Thunder 450WL este foloseşte doar un singur SIM şi vine cu suport pentru conectivitate LTE. Partea de prcesoare în cazul acestui model este asigurată de un quad core MSM8916 tactat la 1,2 GHz.

Citește și: