01 mart. 2015 | 07:00

MWC 2015 – Indienii de la Karbonn aduc Titanium Dazzle, un smartphone ieftin și bun

ACTUALITATE
MWC 2015 - Indienii de la Karbonn aduc Titanium Dazzle, un smartphone ieftin și bun

Cu foarte scurt timp înainte de MWC, unii producători s-au grăbit să ne atragă cu terminale mainstream, gen Titanium Dazzle.

Indiferent dacă aşteptaţi 1 martie pentru pentru a oferi un mărţişor sau pentru urmări cu interes lansările de la MWC 2015 din Barcelona, este imposibil să ignoraţi noile aparate care vor ajunge pe piaţă în următoarea perioadă.

Noul Dazzle nu este nici pe departe un smartphone high end, dar reprezintă în mod evident o dovadă a faptului că, la cât de mici sunt costurile de producţie, în 2015 este imposibil să mai faci telefoane ieftine şi slabe. Acesta este cel mai nou terminal al indienilor de la Karbonn şi va fi disponibil în două variante, negru şi o combinaţie de alb şi auriu.

Cu un preţ de aproximativ 88 de dolari, micuţul dispozitiv va fi construit în jurul unui ecran IPS de 5 inci cu o rezoluţie de 854 x 480 pieli. Partea de procesare va fi întruchipată de un SoC quad core tactat la 1,2 GHz, un GB memorie RAM şi o memorie internă de 8GB, expandabilă prin intermediul unui card microSD. Bateria este un foarte generoasă, de 1.850 mAh şi ar trebui să fie suficientă pentru a vă ţine departe de priză pe parcursul unei zile. În rest, vorbim de un Dual SIM cu o cameră principală de 5 megapixeli şi una secundară de 2 megapixeli pentru selfie-uri.

Disponibil în următoarele săptămâni, Karbonn Titanium Dazzle va veni preinstalat cu Android 4.4. KitKat.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele