Karbonn Titanium Wind W4, un nou Windows Phone ieftin

Karbonn Titanium Wind W4, un nou Windows Phone ieftin

Karbonn Titanium Wind W4 este un terminal low-cost care ar putea crește și mai mult popularitatea sistemului Windows Phone la nivel global. 

titanium-wind4

În luna februarie a acestui an, Microsoft se mândrea cu o listă de noi parteneri OEM pentru producţia de aparate cu Windows Phone. Cei mai mulţi din cei prezenţi pe respectiva listă nu au ca scop decât realizarea de smartphone-uri ieftine. În aceeaşi oală intră şi Karbonn, o companie cu o prezenţă semnificativă în India. Cu un preţ de sub 100 de dolari fără conectare, Wind W4 ar putea fi un real succes pe segmentul în care Google spera să facă ravagii cu al său Android One.

Disponibil deja în india, noul telefon de la Karbonn a fost lansat în trei culori diferite, roşu, alb şi negru. Este construit în jurul unui panou LCD de 4 inci cu o rezoluţie de 800 x 480 pixeli, un procesor quad core de la Qualcomm tactat la 1,2 GHz, 512 MB RAM şi 4GB spațiu de stocare, ce poate fi extins prin carduri MicroSD. Partea de captură este asigurată de o combinaţie dintre o cameră frontală şi o cameră principală de 5 megapixeli cu auto-focus şi bliţ LED. Are suport pentru comunicaţii 3G şi nu lipseşte nici posibilitatea utilizării a două SIM-uri simultan.

Cu alte cuvinte, Karbonn Titanium Wind W4 este gadgetul perfect pentru a experimenta Windows Phone pentru prima oară, fără o investiţie mare. Sunt curios cât va dura până va putea fi disponibil şi în alte ţări de pe mapamond.

Citește și: