Android One ajunge și în Europa grație Karbonn Sparkle V: un telefon perfect pentru bugete mici

Android One ajunge și în Europa grație Karbonn Sparkle V: un telefon perfect pentru bugete mici

Programul Android One a fost lansat de curând, însă a fost  limitat până acum la piața din India. Karbonn Sparkle V va fi, însă, primul telefon din această serie care va fi comercializat în Europa.

karbonn cover android one

Android One este unul dintre standardele interesante create de cei de la Google, care ar trebui să ofere o experiență Android cât mai autentică utilizatorilor. Dedicate în special oamenilor care sunt la primul lor smartphone, telefoanele din cadrul Android One rulează în prezent versiuni ale sistemului de operare foarte puțin diferite de cea standard. În acest fel, utilizatorii nu mai au de a face cu toate interfețele diferiților producători de pe piață.

Cei de la Amazon vor fi primii care vor comercializa un telefon din acest program pe site-ul lor din Mare Britanie. Este vorba, mai exact, despre Karbonn Sparkle V, un smartphone din categoria low-end. Acesta beneficiază de un ecran de 4,5 inci cu o rezoluție de 854 x 480 de pixeli, un procesor MediaTek de 1,3GHz, 1 GB RAM și 4GB spațiu intern de stocare a datelor. Camera de pe spate este de 5 megapixeli, iar cea de pe față este de 2 megapixeli.

collage karbonn

 

Marele avantaj al acestui telefon este că va primi actualizări ale sistemului de operare pentru doi ani de zile. Pentru moment, acesta rulează Android KitKat, update-ul de Lollipop fiind probabil foarte aproape. În mod normal acesta va costa 129 de lire, dar maine, 28 noiembrie, este Black Friday în Marea Britanie, așa că prețul va fi redus până la 99 de lire. Să sperăm că și celelalte telefoane din programul Android One își vor face apariția în Europa în curând.

Sfatul Playtech: Telefoanele Karbonn sunt deja în România și poți găsi mare parte din ele în această ofertă.

Citește și: