Multiplayer gratuit în acest weekend pe PS4 prin PlayStation Plus

Multiplayer gratuit în acest weekend pe PS4 prin PlayStation Plus

PlayStation Plus este un serviciu online obligatoriu al celor de la Sony dacă doriți să vă jucați online, iar în acest weekend va fi gratuit.

Atât Sony pentru consolele sale PlayStation, cât și Microsoft pentru Xbox 360 și Xbox One vă obligă la plata unui abonament lunar destul de mare în cazul în care vreți să vă jucați online. Până și prețurile sunt similare, deși beneficiile de care aveți parte le-ar putea justifica. În definitiv, în fiecare lună vă sunt oferite câteva jocuri complet gratuite dacă vă abonați la PlayStation Plus sau Xbox Live.

Cum am detaliat și mai sus, pentru a vă juca online pe un PlayStation 4 trebuie să vă abonați la PS Plus. Această regulă este general valabilă cu excepția weekend-ului care urmează. Astfel de vineri 11 decembrie la ora 12:01 AM până duminică 13 decembrie la 11:59 PM necesitatea unei subscripții la PlayStation Plus va fi scoasă complet din ecuație dacă vreți să vă împușcați cu prietenii în cel mai nou Call of Duty Black Ops sau dacă vreți să câștigați un meci de baschet online în NBA 2K15.

Acest anunț vine la scurt timp după lansarea oficială a noului Star Wars Battlefront, un titlu de succes construit exclusiv în jurul ideii de multiplayer. Astfel, în weekend-ul care urmează, complet gratuit, puteți experimenta și nou Star Wars pentru câteva zile. Cu un pic de noroc, rețeta de marketing a celor de la Sony va fi un adevărat succes, iar numărul celor care se vor abona la PlayStation Plus după acest weekend va fi suficient de mare încât să amortizeze pierderile.

Ca fapt divers, dacă nu ați fost niciodată curioși în legătură cu serviciul online PlayStation Plus al celor de la Sony, merită să aveți în vedere că prețul său este de 10 dolari pe lună, 18 dolari pe trei luni și 50 de dolari pe an. Pe lângă acces la multiplayer online, respectivul abonament se reflectă în cel puțin două jocuri gratuite în fiecare lună plus acces la discount-uri exclusive.