EA pregătește primul DLC pentru Star Wars Battlefront

EA pregătește primul DLC pentru Star Wars Battlefront

La doar câteva zile de la debutul oficial pe piață, Star Wars Battlefront va avea parte de un prim DLC.

După cum a menționat, Electronic Arts va lansa primul DLC pentru Star Wars Battlefront la doar câteva zile de la lansarea oficială a jocului pe piață. Intitulat The Battle of Jakku, acesta ne include o bătălie care are ar fi avut loc cu 29 de ani înaintea evenimentelor prezentate în viitorul film Star Wars: The Force Awakens. După cum scriu cei de la Polygon, viitorul DLC a avut deja parte de un teaser, iar EA a publicat acum noi informații în legătură cu acesta.

Star Wars Battlefront Battle of Jakku

Pe lângă noul artwork, compania ne-a furnizat și o informație foarte interesantă: cele două hărți pe care vom juca ne vor ajuta să înțelegem mai bine povestea din filmul Star Wars din luna următoare. De asemenea, în multiplayer va fi introdus un nou mod, denumit Turning Point. Aici, 40 de jucători vor putea lupta de partea rebelilor pentru a distruge o bază imperială și pentru a elimina împăratul.

The Battle of Jakku este doar primul dintr-o serie de DLC-uri gratuite pe care le vom vedea în viitor, după cum ar fi sugerat chiar unii oficiali din cadrul EA.

Star Wars Battlefront pentru Xbox One se găsește deja în stocul eMAG, în timp ce variantele pentru PC și pentru PlayStation 4 pot fi precomandate.